Επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Μπράνταριτς

Επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Μπράνταριτς

Στο κάδρο του ΠΑΟΚ παραμένει ο Φιλίπ Μπράνταριτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία, που κάνουν λόγο για νέες επαφές, πριν το Μουντιάλ!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Φιλίπ Μπράνταριτς «παίζει» για τον ΠΑΟΚ. Η αρχή έγινε τον Φεβρουάριο όταν ο τεχνικός διευθυντής της Ριέκα, Στρέτσκο Γιούρισιτς με δηλώσεις του, είχε φωτογραφίσει το έντονο ενδιαφέρον του Δικεφάλου για την απόκτηση του 26χρονου διεθνή Κροάτη μέσου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα από την Κροατία, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε επαφές με την ομάδα του για την απόκτηση του. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κλείσει άμεσα τον παίκτη πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ, όμως τα χρήματα που αξιώνει η Ριέκα 5 εκατ. ευρώ είναι πολλά και δύσκολο να δοθούν από τον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό γίνονται προσπάθειες να «πέσει» η τιμή του.

Ο 26χρονος κεντρικός μέσος αποτελεί μία από τις πλέον αξιόλογες περιπτώσεις παικτών του κροατικού ποδοσφαίρου και πέρυσι αποτέλεσε βασικό πυλώνα στην τεράστια επιτυχία της Ριέκα, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ενώ και φέτος διάγει σπουδαία σεζόν, έχοντας 36 συμμετοχές, 3 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το όνομα του  Μπράνταριτς «έπαιξε» και για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, ενώ πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε σενάριο στην Ιταλία που θέλει την Μπολόνια να επιθυμεί την απόκτησή του. Αν και όπως προκύπτει από τους Κροάτες, οι άνθρωποι της Ριέκα δεν θέλουν να βιαστούν και θα προτιμούσαν να περιμένουν να περάσει το Μουντιάλ, όπου πιθανότατα θα δώσει το παρών, και εν συνεχεία να συζητήσουν την πώληση του ύψους 1.85μ. μέσου.

Ωστόσο, από την άλλη δεν θα έλεγαν όχι σε μία πρόταση που θα κάλυπτε τις απαιτήσεις τους και παράλληλα θα απέβαλλε το… άγχος των αγώνων για το σημαντικότερο περιουσιακό τους στοιχείο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ