Εξετάζει τον Ιγκνάσι Μικέλ για την άμυνα ο Παναθηναϊκός (vids)

Εξετάζει τον Ιγκνάσι Μικέλ για την άμυνα ο Παναθηναϊκός (vids)

Ο Φραν Βέλεθ αποχωρεί και ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του τον Ιγκνάσι Μικέλ ως υποψήφιο αντικαταστάτη του έμπειρου αμυντικού.

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού ο οποίος εκτός των άλλων κινείται και για την απόκτηση ενός στόπερ ώστε να καλύψει το κενό του Φραν Βέλεθ που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη.

Μία από τις περιπτώσεις που φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει για τους «πράσινους» είναι αυτή του Ισπανού, Ιγκνάσι Μικέλ, ο οποίος ανήκει στην Χετάφε. Ο 29χρονος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του απ’ τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, προτού μετακινηθεί στην Κορνέλια το 2004 κι από εκεί στην Άρσεναλ το 2008. Στα τρία χρόνια που έμεινε στην ομάδα του Λονδίνου (με έναν ενδιάμεσο δανεισμό στη Λέστερ) έπαιξε 14 ματς κι ακολούθως έφυγε για την πατρίδα του.

Διαβάστε επίσης: Έφυγε από τη ζωή ο Άντι Γκόραμ (pic & vid)

Ακολούθησαν κατά σειρά οι Πονφεραντίνα και η Λούγκο, ενώ το 2018 επανήλθε σε πιο υψηλό επίπεδο παίρνοντας μεταγραφή για τη Μάλαγα. Ακολούθησε η αγορά του απ’ τη Χετάφε το 2018 αντί 5 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Τζιρόνα, Λεγανιές και Ουέσκα, μετρώντας 35 συμμετοχές και 4 γκολ με την τελευταία στο περσινό πρωτάθλημα της LaLiga2.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει προκρίνει την περίπτωσή του απ’ τα ονόματα των τεσσάρων τελικών στόχων του «τριφυλλιού» (Μάγκνουσον και Φεντάλ οι δύο απ’ τους άλλους τρεις) και πλέον το όνομά του «παίζει» πολύ δυνατά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Μικέλ για να προχωρήσει τη μεταγραφή του. Το κασέ του είναι 800.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ