Υπεύθυνος προγράμματος ανάπτυξης τερματοφυλάκων της ΑΕΚ ο Χιώτης, στη Β’ ομάδα ο Μιχαηλίδης

Υπεύθυνος προγράμματος ανάπτυξης τερματοφυλάκων της ΑΕΚ ο Χιώτης, στη Β’ ομάδα ο Μιχαηλίδης

Ανακατατάξεις και στους προπονητές τερματοφυλάκων στην ΑΕΚ, με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη να πηγαίνει στη Β' ομάδα και στον Διονύση Χιώτη να αναλαμβάνει έναν γενικότερο ρόλο στις ακαδημίες.

Αλλαγές και στους προπονητές τερματοφυλάκων στην ΑΕΚ! Ως γνωστόν ο Ματίας Αλμέιδα έφερε το δικό του team στα Σπάτα και έτσι προπονητής τερματοφυλάκων ανάλαβε ο Κάρλος Ρόα, με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη να μετατοπίζεται στη Β’ ομάδα.

Νέος ρόλος θα υπάρχει και για τον Διονύση Χιώτη. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ένωσης αναλαμβάνει υπεύθυνος προγράμματος ανάπτυξης των τερματοφυλάκων στις ακαδημίες καθώς η ΑΕΚ προχωράει ένα συνολικό πλάνο που αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες ειδικά για τους γκολκίπερ, βάσει του οποίου θα δουλεύουν όλοι οι υπεύθυνοι στα διάφορα τμήματα υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του Χιώτη. Αυτός με τη σειρά του θα έχει στο τέλος της διαδικασίας συνεργασία με τον Μιχαηλίδη για την προώθηση γκολκίπερ στη δεύτερη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Πυροδότησε τη «βόμβα» με Γκρέι

Η ομάδα αποφάσισε να εμπιστευθεί δύο δικά της παιδιά, τα οποία όμως έχουν δώσει ήδη σαφή δείγματα της δουλειάς τους, για να προχωρήσει ένα πρόγραμμα που ήταν στο μυαλό των ανθρώπων του Δικεφάλου εδώ και καιρό και τώρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να προχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ