Ολυμπιακός: Τους τρέλανε ο Βρσάλικο

Ολυμπιακός: Τους τρέλανε ο Βρσάλικο

Ο νέος άσος του Ολυμπιακού έπιασε δουλειά στον Ρέντη. Και περιμένει την Τρίτη τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συμπαίκτες του.

«Ξέρω ότι αυτή η ομάδα είναι γεμάτη ενέργεια και θα δείτε ότι θα δίνω το 100% κάθε μέρα» υποστήριξε ο Σίμε Βρσάλικο στις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Και αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί; Τότε ο Κροάτης φαίνεται πως είναι από εκείνους που κάθε κουβέντα τους την εννοούν. Από το Σάββατο και όλας ξεκίνησε προπονήσεις στον Ρέντη. Εκεί ήταν σήμερα. Εκεί και αύριο προσπαθώντας να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί εν όψει του ραντεβού της Τρίτης: Της πρώτης συνάντησης με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους νέους του συμπαίκτες.

Διαβάστε επίσης: Η «ψαγμένη επιλογή» του Μαξ Λόου, η πρόταση και το κλειδί της διαπραγμάτευσης (vids)

Ναι, από την Τρίτη ξαναπιάνουν δουλειά οι Πειραιώτες. Επέστρεψαν ξημερώματα Κυριακής στην Ελλάδα από το ταξίδι τους στην Αυστρία. Τους δόθηκε ένα 48ωρο ανάπαυσης, ίσα να πάρουν δυνάμεις για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας. Εκείνο που λογικά δεν θα περιλαμβάνει και τους 31 που ήταν με την ομάδα στο βασικό στάδιο εκγύμνασης. Με τον Σίμε Βρσάλικο, τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον Φώτη Κίτσο οι Ερυθρόλευκοι ανεβαίνουν στους 34 ποδοσφαιριστές σε ότι αφορά στο ενεργό ρόστερ τους. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δουλέψει με λιγότερους από 30 οπότε λογικά ως την Τρίτη θα πρέπει να πάρει κάποιες δύσκολες αποφάσεις, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Αλλάζει ο τρόπος δουλειάς από εδώ και στο εξής. Μπαίνει ο Ολυμπιακός σε μια διαδικασία πιο «αγωνιστικού» προγράμματος με σκοπό την εναρμόνιση του με τις απαιτήσεις της πρώτης αναμέτρησης με τη Μακάμπι Χάιφα (20/7). Ουσιαστικά είναι δύο εβδομάδες μπροστά. Και σε αυτές θα πρέπει να γίνει σταδιακά το… ταξίδι ως τις πρώτες αποφάσεις για το rotation. Η δοκιμή εντεκάδας θα γίνει το Σάββατο στο φιλικό με την Άλκμααρ στο Καραϊσκάκη. Και σύμφωνα με πληροφορίες είναι στο πρόγραμμα και ένα ακόμη φιλικό τεστ στο διήμερο 11-12 του Ιούλη: Ακριβώς μια εβδομάδα πριν από το ταξίδι στη Χάιφα.

Ο Βρσάλικο είναι ο τελευταίος που θα ανέβει στο… τρένο της ομάδας που θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι. Θα αξιολογηθεί η εικόνα του στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας. Και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Μαρτίνς θα θελήσει γρήγορα να του δώσει και χρόνο συμμετοχής στα φιλικά. Για να τον έχει απόλυτα έτοιμο για το ταξίδι στη Χάιφα. Το αναφέρουμε αυτό διότι ο Πορτογάλος μόλις σήμερα έλεγε πως «Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε παίκτες που δεν είναι στην ομάδα αυτή τη στιγμή.

Πρέπει να προχωρήσουμε όπως είμαστε τώρα. Είναι οι συνθήκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου, δηλαδή η αγορά που μας δείχνει τον δρόμο. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όσοι είμαστε μέχρι τώρα, γι’ αυτό κάνουμε και την προετοιμασία. Είναι και οι ημερομηνίες των επίσημων αγώνων που έρχονται σύντομα». Προφανώς ο Κροάτης πρόλαβε να είναι εδώ. Την κατάλληλη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ