Έκτακτη γενική συνέλευση της Super League στις 13/7

Έκτακτη γενική συνέλευση της Super League στις 13/7

Η Super League ανακοίνωσε έκτακτη γενική συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης για την Τετάρτη, 13 Ιουλίου (15:00). με θέμα ημερήσιας διάταξης την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν (2022-23).

Έκτακτη γενική συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης προγραμμάτισε η Super League, για την Τετάρτη, 13 Ιουλίου (15:00), με θέμα ημερήσιας διάταξης την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν (2022-23).

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η επαναληπτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ξανά μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή, 15 Ιουλίου, ενώ αν πάλι δεν υπάρξει απαρτία η β΄ επαναληπτική ορίστηκε για την Τρίτη, 19 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: Όλα καλά με Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ

Στη σχετική ανακοίνωση της Super League αναφέρεται:

«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

2/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 και ώρα 15:00, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 και ώρα 15:00, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κλείσιμο