Ολυμπιακός: Προς Ισπανία, ο Πέπε

Ολυμπιακός: Προς Ισπανία, ο Πέπε

Πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία είναι ο Πεπε, με το όνομα του Πορτογάλου μέσου των ερυθρόλευκων να βρίσκεται στην λίστα αρκετών ομάδων.

Στην Ισπανία θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού, Πέπε.  Ο 25χρονος πραγματοποίησε μια πολύ παραγωγική σεζόν στην πατρίδα του, μετρώντας με τη Φαμαλικάο 5 γκολ και 6 ασίστ σε 36 συμμετοχές, ωστόσο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς εν όψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Επιμένουν οι Γάλλοι: 5 εκατ ευρώ ο Ολυμπιακός για τον Εμπουκού

Έτσι ο ίδιος βρίσκεται στην αναζήτηση της επόμενης ποδοσφαιρικής του στέγης και όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να την βρει. Ο Πεπε για τον οποίο πριν από λίγο καιρό το όνομα του έπαιξε δυνατά για την Φενέρμπαχτσε, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών Ισπανικών ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος μέσος είναι στην λίστα των Καντίθ, Έλτσε και Χιρόνα οι οποίες αναμένεται να δώσουν «μάχη» για την απόκτηση του.

Ο Πέπε δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό για ακόμη δύο χρόνια, με τον ίδιο να αναμένεται να επιστρέψει στους Ερυθρόλευκους, μετά το τέλος του δανεισμού του στη Φαμαλικάο.

Οι Ισπανοί δεν αναφέρουν κάποιο ποσό, ωστόσο το ενδιαφέρον των τριών Ισπανικών συλλόγων είναι έντονο και υπαρκτό.

Με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Πέπε έχει καταγράψει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό μια ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ