Στα ραντάρ της ΑΕΚ ο Σαλσίδο (vids)

Στα ραντάρ της ΑΕΚ ο Σαλσίδο (vids)

Η ΑΕΚ ψάχνεται για στόπερ και ο Σαλσίδο αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα.

Τη μεταγραφική της ενίσχυση για τη νέα αγωνιστική περίοδο… τρέχει η ΑΕΚ. Μετά την απόκτηση των Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Γιενς Γιόνσον οι άνθρωποι του δικεφάλου έχουν ρίξει το βάρος στο μείζον θέμα του στόπερ.

Η Ένωση «πονάει» στο κέντρο της άμυνας, χρειάζεται γερές μεταγραφικές «ενέσεις» και ένας νέος παίκτης έκανε την εμφάνισή του στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα. Ο λόγος για τον Κάρλος Σαλσίδο που φέρεται να βρίσκεται στο μπλοκάκι του Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: Στην… αγκαλιά της Ρέιντζερς ο Τσόλακ!

Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Αλμέιδα και Σαλσίδο γνωρίζονται καλά από την κοινή τους παρουσία στο Μεξικό και την Τσίβας. Ο Αργεντινός τεχνικός εκτιμά τις ικανότητες του νεαρού στόπερ και σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport φέρεται να έχει ανάψει το πράσινο φως.

Ο Σαλσίδο αγωνίζεται στο MLS και στην Τορόντο FC, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2024. Η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται στα 5,5 εκατ. ευρώ και οι ετήσιες απολαβές του υπολογίζονται στο 1 εκατ. ευρώ.

Ο 28χρονος στόπερ ψάχνεται για την αποχώρησή του από το Τορόντο, με τα πρώτα σενάρια να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα και η ομάδα δείχνει να θέλει να απεμπλακεί από τον Σαλσίδο και προ ημερών, προχώρησε στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Το «Pro Soccer Wire» ανέφερε ότι «ο σύλλογος θέλει να «απαλλαγεί» από τον Σαλσίδο. Αν συνέβαινε αυτό, δεν θα ήταν μεγάλη έκπληξη. Το παιχνίδι του στο Τορόντο μέχρι στιγμής ήταν ασυνεπές και σύμφωνα με το Pro Soccer Wire, ο Σαλσίδο έχει πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν. Λίγα 24ωρα νωρίτερα, ο Μεξικανός στόπερ με ένα αινιγματικό «τιτίβισμα» είχε γράψει: «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει»!

Μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 15 συμμετοχές με τα χρώματα του αμερικανικού συλλόγου, ενώ έχει περάσει από τη Φιορεντίνα, την Αιντραχτ Φρανκφούρτης και την Τίγκρες. Αξίζει να σημειωθεί, πως από το 2015 είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μεξικού, μετρώντας 48 ματς.

Δείτε τον Σαλσίδο εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ