Στην… αγκαλιά της Ρέιντζερς ο Τσόλακ!

Στην… αγκαλιά της Ρέιντζερς ο Τσόλακ!

Τον δρόμο για την Γλασκώβη και τη Ρέιντζερς αναμένεται να πάρει ο Αντόνιο Τσόλακ.

Στη Ρέιντζερς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Αντόνιο Τσόλακ! Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων και διαπραγματεύσεις πολλών ημερών, ο ΠΑΟΚ φέρεται να ενέδωσε στην πίεση των Σκωτσέζων.

Το deal είναι θέμα ωρών να κλείσει και τυπικά με τους ασπρόμαυρους να παραχωρούν στη Ρέιντζερς τον Κροάτη επιθετικό. Η ομάδα της Σκωτίας επανήλθε με νέα πρόταση, αγγίζοντας τα επιθυμητά νούμερα του δικεφάλου του βορρά. Οι δυο ομάδες φέρονται να έδωσαν τα χέρια και ο νεαρός επιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για Γλασκώβη.

Διαβάστε επίσης: Στην ΑΕΚ ο Μπρούνο Γκάμα!

Από την πρώτη στιγμή ο Αντόνιο Τσόλακ έδειξε «ψημένος» για Γλασκώβη, με την επιμονή της Ρέιντζερς να ανταμείβεται. Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόχορστ είχε ανάψει από την αρχή το πράσινο φως για την απόκτησή του, με τη μεταγραφή να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία.

Ο ΠΑΟΚ χάνει ένα σημαντικό «γρανάζι» για τη νέα αγωνιστική περίοδο και καλείται να βγει στην αγορά για την αντικατάστασή του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναζητά πλέον τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Νέλσον Ολιβέιρα στην επιθετική γραμμή των ασπρόμαυρων.

Θυμίζουμε, πως τη σεζόν που μας πέρασε, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ κατέγραψε 22 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ