Πιέζει για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Νάρεϊ

Πιέζει για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Νάρεϊ

Ο Κάλεντ Νάρεϊ κάνει τα πάντα για να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Φορτούνα με την Τβέντε.

Θέλει ΠΑΟΚ και το δείχνει με κάθε τρόπο ο Κάλεντ Νάρεϊ! Ο 27χρονος παίκτης δεν αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό της Φορτούνα με την Τβέντε, προκαλώντας την απογοήτευση και τον εκνευρισμό του Κλάους Άλοφς.

«Ο Κάλεντ ζήτησε να μην παίξει γιατί σκέφτεται την μεταγραφή. Δεν είμαστε χαρούμενοι γι΄αυτό αλλά αποδεχθήκαμε την απόφασή του, σε συζήτηση που είχαμε μαζί του! Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συμφωνία για μετακόμιση σε άλλη ομάδα! Και αυτό μας εξέπληξε πραγματικά. Υποθέτω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κατάσταση πολύ επαγγελματικά…

Διαβάστε επίσης: Εντείνει την προσπάθεια του για τον Σκάρπα ο Ολυμπιακός

Μέχρι στιγμής δεν υφίσταται καμία άμεση συνέπεια για τον Νάρεϊ και επίσης δεν προκύπτει κάποια προοπτική για το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα τις επόμενες ημέρες. Υπήρξε κίνηση, είναι ένα μεταγραφικό πόκερ αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας.

«Τι έπρεπε να είχαμε κάνει; Να τον αναγκάσουμε να παίξει σήμερα; Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κλάους Άλοφς και συνέχισε λέγοντας πως: «Δεν μπορώ να δω μέσα στο κεφάλι του Κάλεντ. Θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Επομένως, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Νάρεϊ θα συνεχίσει να έχει αυτή τη στάση, εάν δεν δοθεί λύση».

Ο νεαρός παίκτης δείχνει αποφασισμένος να μετακομίσει στους «ασπρόμαυρους» και πιέζει τη Φορτούνα για να ολοκληρωθεί το deal.

Όπως αναφέρουν στη Γερμανία, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να ρίξουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ένα συνολικό πακέτο 1.5 εκατ. ευρώ. Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία πως σύντομα θα υπάρξει… γάμος με τον 27χρονο εξτρέμ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ