Εντείνει την προσπάθεια του για τον Σκάρπα ο Ολυμπιακός

Εντείνει την προσπάθεια του για τον Σκάρπα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειες του για να κάνει δικό του από τώρα για τον Γενάρη τον Βραζιλιάνο άσο. Τι λένε στον Πειραιά για μια υπόθεση που χρειάζεται υπομονή…

Αποτελεί εδώ και καιρό έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.

Το «κυνήγι» της υπογραφής του είναι έντονο με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε εξέλιξη και τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν πως αν πετύχουν να κλείσουν οριστικά την απόκτησή του θα έχουν προσθέσει ένα πανίσχυρο «όπλο» στο ρόστερ τους. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο άσο Σκάρπα που προσπαθούν να κλείσουν από τώρα για τον Ιανουάριο σε μια μεταγραφική υπόθεση που χρειάζεται πάνω από όλα υπομονή.

Διαβάστε επίσης: It’s show time baby…

Για να γίνει εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντική και συνάμα δύσκολη είναι η περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου αξίζει να σημειωθεί πως «πολιορκείται» από ομάδες τόσο της Ισπανίας όσο και της Ιταλίας όμως δείχνει ξεκάθαρα την προτίμηση στον Ολυμπιακό που έχει κάνει εδώ και καιρό τις κινήσεις του για να τον κάνει δικό του.

Και όλα αυτά την στιγμή που η Παλμέιρας αρνείται πεισματικά να τον παραχωρήσει τώρα στον Ολυμπιακό παρότι ο Σκάρπα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί και να αποφασίσει σε ποια ομάδα να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει πως είναι σε ανοικτή γραμμή για την απόκτηση του Σκάρπα σε μια πολύ δύσκολη υπόθεση που χρειάζεται να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια ώστε να ολοκληρωθεί το deal. Μιλάμε για deal από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μια υπόθεση μεταγραφική που μπορεί να έχει να κάνει με τον Ιανουάριο και την υπογραφή του Σκάρπα ως ελεύθερου αλλά «καίει» τους Πειραιώτες να την ολοκληρώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται με στόχο να προλάβουν τις ομάδες από κορυφαία πρωταθλήματα που τον θέλουν διακαώς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ