«Η Φενέρ επιστρέφει για Σεμέδο»

«Η Φενέρ επιστρέφει για Σεμέδο»

Την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο εξετάζει ξανά η Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα.

Ξανά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Τουρκία. Η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό και τον περασμένο μήνα, ωστόσο το φλερτ δεν προχώρησε σε… γάμο.

Παρόλα αυτά οι Τούρκοι φαίνεται πως δεν παρατούν την περίπτωση του και επανέρχονται. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας fotospor αναφέρει πως ο Σεμέδο αποτελεί την εναλλακτική λύση της Φενέρμπαχτσε για το κέντρο της άμυνας, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Κιμ Μιν Γιάε της Ρεν.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα «ερυθρόλευκη» φανέλα του Ολυμπιακού (pics)

Η γαλλική ομάδα αξιώνει 18 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Κορεάτη αμυντικό, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να στρέφεται στη λύση του Πορτογάλου αμυντικού. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η Φενέρ έχει κάνει ήδη μια πρώτη κρούση στους «ερυθρόλευκους».

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον 28χρονο αμυντικό ο οποίος επέστρεψε στους Πειραιώτες αφού έληξε ο δανεισμός του στην Πόρτο και οι «Δράκοι» δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του.

Σεμέδο και Ζεσούς έχουν συνεργαστεί ξανά στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατά το παρελθόν, ενώ ο 67χρονος τεχνικός ήθελε τον ποδοσφαιριστή και στην Μπενφικά.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως αν ο Ολυμπιακός δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν πρόκειται να προχωρήσει και η υπόθεση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ