Record: Τι πραγματικά ισχύει με Σεμέδο

Record: Τι πραγματικά ισχύει με Σεμέδο

Τα δεδομένα της υπόθεσης του Ρούμπεν Σεμέδο με Πόρτο και Φενέρ σύμφωνα με τους Πορτογάλους - Πόσο κοντά είναι στην πραγματικότητα;

«Χοντραίνει» το παιχνίδι γύρω απο το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο. Σε καθημερινή βάση πλέον τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία με την Record να έρχεται σήμερα να δώσει μια νέα διάσταση γύρω απο τις εξελίξεις.

Σύμφωνα λοιπόν με την Record το μέλλον του Σεμέδο δεν θα είναι στην Πόρτο καθώς οι «δράκοι» φέρεται να έχουν αποφασίσει να μην προχωρήσουν στην απόκτηση του από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, σημειώνεται πως από την αρχή δεν υπήρχε καμία πρόθεση από την πλευρά της πορτογαλικής ομάδας να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του 28χρονου αμυντικού, όπως και συνέβη.

Η Record μάλιστα, αναφέρθηκε και στην πληροφορία που θέλει την Φενερμπαχτσέ, που προπονητής της είναι πλέον ο Ζόρζε Ζεσούς, να ενδιαφέρεται για τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Οι Πορτογάλοι τονίζουν πως το ενδιαφέρον της Φενέρ δεν υφίσταται και πως αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τι πραγματικά ισχύει απο όλα αυτά; Είναι δεδομένο πως οι Πορτογάλοι κάνουν το «παιχνίδι» τους για οδηγήσουν  τα πράγματα εκεί που θέλουν γύρω από την πώληση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Το ενδιαφέρον της Πόρτο είναι υπαρκτό με τους Πορτογάλους να θέλουν να τον κάνουν δικό τους με τα δικά τους οικονομικά δεδομένα. Κάτι βεβαίως που θα ειναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί καθώς ως γνωστόν ο Ολυμπιακός δεν κάνει εκπτώσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ