Bild: «Η Φορτούνα δεν θα δεχθεί εκβιασμούς από τον Νάρεϊ και τον ΠΑΟΚ»

Bild: «Η Φορτούνα δεν θα δεχθεί εκβιασμούς από τον Νάρεϊ και τον ΠΑΟΚ»

Οι Γερμανοί μεταδίδουν πως η Φορτούνα Ντίσλεντορφ δεν πρόκειται να δεχθεί εκβιασμούς από τον Καλέντ Νάρεϊ και τον ΠΑΟΚ.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ φαίνεται πως δεν πτοείται από την ακραία αντίδραση του Καλέντ Νάρεϊ, που θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ, ώστε να ρίξει τις απαιτήσεις της, όπως μεταδίδει η «Bild».

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία ΠΑΟΚ – Μπίσεσβαρ, μένει στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 2023 (pic)

Οι Γερμανοί αναφέρουν μάλιστα πως ο 27χρονος εξτρέμ επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά την απόφασή του να μην αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό της ομάδας του κόντρα στην Τβέντε.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ θέλει 2 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη και δεν πρόκειται να τον δώσει με λιγότερα, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στο 1 εκατ. ευρώ που έχει προσφέρει ο ΠΑΟΚ.

«Η Φορτούνα έχει ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να αφήσουν τον Νάρεϊ να φύγει με λιγότερα από δύο εκατ. ευρώ. Το μόνο που είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί ο Κλάους Άλοφς είναι το πώς θα δοθούν αυτά τα δύο εκατ. ευρώ. Ποια θα είναι τα λεφτά που θα πάρει η Φορτούνα, ποια θα είναι τα μπόνους… Όλα είναι ανοικτά. Η μικρή βελτίωση της πρότασης των Ελλήνων την Πέμπτη σίγουρα δεν ήταν αρκετή για την Ντίσελντορφ.

Η Φορτούνα παραμένει ξεκάθαρη και δεν πρόκειται να αφήσει τον Νάρεϊ και τον ΠΑΟΚ να την εκβιάσουν. Αν ο ΠΑΟΚ δεν φτάσει τις απαιτήσεις της, δεν θα υπάρξει συμφωνία και μετά θα είναι θέμα της Ντίσελντορφ πώς θα συνεχιστεί η κατάσταση με τον Νάρεϊ.

“Μέχρι τώρα δεν υπάρχει συμφωνία για τη μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Αυτό πραγματικά μας εξέπληξε. Φαντάζομαι ότι μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση με επαγγελματικό τρόπο”, είπε ο Κλάους Άλοφς», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ