«Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ»

Την περίπτωση του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ. Οι «ερυθρόλευκοι» σκανάρουν την αγορά με τον γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο να τους βάζει στη συζήτηση για τον Νοτιοκορεάτη χαφ.

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ είχε «παίξει» δυνατά για την ΑΕΚ, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Άμραμπατ στην ΑΕΚ – Στην Ολλανδία ο Μαροκινός

«Ο διεθνής μέσος της Νότιας Κορέας, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ ενδιαφέρει ομάδες από την Γερμανία, όπως την Άουγκσμπουργκ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την κατάσταση. O Χουάνγκ θέλει να διακόψει το συμβόλαιο του με την Ρούμπιν. Το συμβόλαιο του με την Ρούμπιν Καζάν ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2023», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στα social media.

Ο 25χρονος παίκτης ανήκει στη Ρουμπίν Καζάν και αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σεούλ FC, καταγράφοντας 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

O Νοτιοκορεάτης παίκτης έχει περάσει και από το Βανκούβερ, ενώ ο δανεισμός του στη Σεούλ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες. Είναι 30 φορές διεθνής με τη Νότια Κορέα, έχοντας σημειώσει και 5 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 25χρονος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Καζάν μέχρι και το 2023, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 3.000.000 ευρώ.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομανό για Ολυμπιακό και Ιν Μπεόμ:

Δείτε τον Ιν Μπεόμ εν δράσει:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από