Ολυμπιακός: Ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα

Ολυμπιακός: Ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα

Ο Ολυμπιακός θέλει ακόμα δουλειά, αλλά κόντρα στην Άλκμααρ έδειξε βελτιωμένος. Σημαντικά βελτιωμένος…

Αρκετά πράγματα είδαμε στο πρώτο εν Ελλάδι φιλικό του Ολυμπιακού. Στα… αποκαλυπτήρια, όπως συνηθίζουμε να γράφουμε, πριν από το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη.

Το γράφω πρώτο για να μην το ξεχάσω, μιας και περνάνε τα χρόνια. Είδαμε μια όντως πολύ όμορφη φανέλα, η οποία εύχομαι να συνδυαστεί και με επιτυχίες. Σου κάνει κλικ με την πρώτη ματιά. Πάμε τώρα και στα αγωνιστικά.

Διαβάστε επίσης: Το κρίσιμο καλοκαίρι που… οδηγεί σε απευθείας εισιτήριο στο Champions League

Φυσικά και δεν θα σταθώ στο αποτέλεσμα. Δεν το έκανε, όταν ο Ολυμπιακός είχε γνωρίσει ήττες, δεν θα το κάνω τώρα που κέρδισε. Το ζητούμενο στις φιλικές αναμετρήσεις είναι η εικόνα της ομάδας και όχι το αν κέρδισε.

Οι πρωταθλητές παρουσίασαν καλύτερο πρόσωπο. Βελτιωμένο και απέναντι σε μια ομάδα που αν μη τι άλλο σκοράρει, κινδύνεψαν μόλις δύο φορές. Μία στο 78’ και μία στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν στο γήπεδο δεν βρισκόταν η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα. Και ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να κινδυνέψει από τους Ισραηλινούς. Δεν πρέπει να τους βάλει στο κόλπο της πρόκρισης.

Το ζητούμενο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι η ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή και δυνατή στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν, προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι η επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κόντρα στην Άλκμααρ οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν ψηλά και έκλεψαν μπάλες. Κάτι που ο Πορτογάλος τεχνικός το ζητά, το θέλει και περιμένει από τους παίκτες να το κάνουν όσο καλύτερα γίνεται.

Το πρόβλημα που πρέπει να λυθεί στο επιθετικό κομμάτι, είναι οι Πειραιώτες να αρχίζουν να απειλούν και από τον άξονα και να τροφοδοτούν τον σέντερ φορ. Γιατί ο Ελ Αραμπί, στο τελευταίο φιλικό δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά.

Σε αυτό το κομμάτι, θα βοηθήσει αρκετά, μόλις ο Ζίνκερναγκελ θα είναι 100% έτοιμος. Κάτι που τόνισε στις δηλώσεις του και ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Δανός είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και θα το δείτε στη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα, ο Βρσάλικο, αν και βρίσκεται μια εβδομάδα στο λιμάνι, έδειξε ότι δεν θα αργήσει να βρει ρυθμό και βγάλει στο γήπεδο την ποιότητά του. Άλλωστε, μιλάμε για παίκτη με τεράστιες παραστάσεις σε τοπ επίπεδο.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά φαίνεται να έχει προσπεράσει Τικίνιο και Χασάν και να αποτελεί την δεύτερη λύση στην επίθεση, πίσω από τον Ελ Αραμπί, ενώ ο Κανέ είναι ο παίκτης που κέρδισε τον Μαρτινς,. Γιατί δε νομίζω να περίμενε κανείς στο πρώτο εν Ελλάδι φιλικό, ο συγκεκριμένος μεσοαμυντικός να ξεκινούσε στο αρχικό σχήμα. Ο Κανέ δούλεψε και όποιος παλεύει δικαιώνεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ