Εξελίξεις με Άμραμπατ στην ΑΕΚ – Στην Ολλανδία ο Μαροκινός

Εξελίξεις με Άμραμπατ στην ΑΕΚ – Στην Ολλανδία ο Μαροκινός

Μετά από σχετική άδεια της ΑΕΚ, ο Νόρντιν Άμραμπατ μετέβη στην Ολλανδία.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Νόρντιν Άμραμπατ για την ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει τον Μαροκινό και η Ένωση κάνει τα πάντα για να τον διατηρήσει στους κόλπους της. Ο δικέφαλος έχει ήδη ρίξει… άκυρο στην πρόταση της Ουτρέχτης, αναζητώντας τον τρόπο παραμονής του 35χρονου.

Ο Μαροκινός άσος προσπαθεί να βρει λύση στο σοβαρό οικογενειακό θέμα που αντιμετωπίζει και για αυτόν τον λόγο, μετέβη από σήμερα στην Ολλανδία. Χθες το βράδυ (9/7), ο 35χρονος παίκτης ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του δικεφάλου, εξασφαλίζοντας ειδική άδεια αναχώρησης για τις Κάτω Χώρες.

Διαβάστε επίσης: Δυνατά για Ζοβάνε Καμπράλ ο Ολυμπιακός – Επαφές για να κλείσει άμεσα (Vids)

Η ΑΕΚ στηρίζει με όλους τους τρόπους τον Άμραμπατ και βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το οικογενειακό του πρόβλημα.

Ο λόγος που ο Άμραμπατ πήρε αυτή την ειδική άδεια είναι στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται για να βρεθεί λύση στο προσωπικό ζήτημά του και να παραμείνει στο ρόστερ του δικεφάλου.

Θυμίζουμε, πως ο 35χρονος άσος θα ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, που θα λάβει χώρα στην Ολλανδία από τις 12 ως τις 29 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ