Πλήγμα με Σάντσες στον Παναθηναϊκό

Πλήγμα με Σάντσες στον Παναθηναϊκό

Σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Φακούντο Σάντσες στο φιλικό με την Γουότφορντ, καθώς θα τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες

Ο Παναθηναϊκός, τελικά δεν γλίτωσε τα άσχημα για τον Φακούντο Σάντσες, ο οποίος τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο φιλικό με τη Γουότφορντ.

Συγκεκριμένα, ο τραυματισμός που υπέστη ο Αργεντινός μπακ στον τετρακέφαλο αποδείχτηκε σοβαρός, και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του 32χρονου μπακ του για όλα τα φιλικά  στην Αυστρία.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού

Από εκεί και πέρα, ο Σάντσες αναμένεται να χάσει και μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας του καθώς αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη του Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πράσινοι θα ολοκληρώσουν τις φιλικές αναμετρήσεις στην Αυστρία που απομένουν με Αλ Ντουχαίλ (14/7,19:00) και Λεβερκούζεν (17/7,18:00), και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για τη συνέχεια της προετοιμασίας, με φόντο την ευρωπαϊκή σεζόν που πλησιάζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ