Γουότφορντ – Παναθηναϊκός 0-0: Αρέσει και… τρέχει

Γουότφορντ – Παναθηναϊκός 0-0: Αρέσει και… τρέχει

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Παναθηναϊκό που στάθηκε πολύ καλά κόντρα στη Γουότφορντ (0-0), έβγαλε τρεξίματα και άφησε θετικές εντυπώσεις.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του καλοκαιρινό φιλικό. Κόντρα στη Γουότφορντ, που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Premier League, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος στάθηκαν εξαιρετικά, ήταν μάλιστα ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και ήρθαν ισόπαλοι με 0-0.

Άρεσε η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έβγαλε πολλά τρεξίματα, ειδικά για τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, είχε αυτοματισμούς και γενικά μία εικόνα που άφησε υποσχέσεις ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που έρχονται σε περίπου 25 μέρες για το Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Οι μάνατζερ του Σκάρπα ανέβασαν story με αεροπλάνο και ελληνική σημαία (pic)

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Τσέριν στο ντεμπούτο του, ενώ αν υπάρχει ένα αρνητικό είναι το γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο που βγήκε ο Ιωαννίδης, φάνηκε το κενό στην επίθεση. Κι όλα αυτά, ενώ πλέον υπάρχει και ο Μάγκνουσον που θα αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής από τα επόμενα φιλικά και θα ανεβάσει επίπεδο την αμυντική γραμμή των «πράσινων».

Έτσι ξεκίνησαν

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, τους Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, Κουρμπέλης, Ηλιάδης και Αλεξανδρόπουλος ήταν στον άξονα, με τους Παλάσιος, Σαρδέλη στα άκρα και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Η Γουότφορντ από την άλλη ξεκίνησε με τους: Μπέχμαν, Σέμα, Σέντος, Καμπασέλε, Καθκαρτ, Νγκάγια, Καγέμπε, Γκόσλινγκ, Μπασίρου, Μπέγιο, Πέδρο.

Πήρε το κέντρο ο Παναθηναϊκός

Οι Άγγλοι ξεκίνησαν με την μπάλα στα πόδια τους, αλλά ο Παναθηναϊκός προοδευτικά άρχισε να ανεβαίνει στο γήπεδο και να κερδίζει τον χώρο του κέντρου. Ένα σουτ της Γουότφορντ στο 8′ δεν ανησύχησε τον Μπρινιόλι και με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών ήρθε η ευκαιρία για τους «πράσινους», με τον Σαρδέλη να κάνει εξαιρετική προσπάθεια και σουτ που έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Μπάχμαν.

Κάποια μακρινά σουτ από τις δύο ομάδες δεν απείλησαν ουσιαστικά μέχρι το ημίχρονο, που ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να έχει καλύτερη εικόνα, έχοντας κυριαρχήσει στον άξονα και με τον Τσέριν να είναι αυτός που έκανε τη διαφορά για την ομάδα του. Το κακό σε αυτό το πρώτο μέρος ήταν το πρόβλημα του Σάντσες που τον ανάγκασε να βγει από το ματς στο 31′, με τον Κώτσιρα να παίρνει τη θέση του.

Ανώτερος, αλλά του έλειψε το γκολ

Με εννιά αλλαγές μπήκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο καθώς έμεινε μέσα μόνο ο Ηλιάδης και η ενδεκάδα του ήταν η εξής: Λοντίγκιν,Γκάνεα, Σάρλια, Σιδεράς, Κώτσιρας, Ηλιάδης, Τσέριν, Βαγιαννίδης , Καρλίτος, Καμπετσής, Αϊτόρ. Ο Αϊτόρ είχε ένα καλό φάουλ στο 63′ το οποίο έδιωξε ο τερματοφύλακας της Γουότφορντ και πέντε λεπτά μετά ο Βιγιαννίδης σούταρε έξω από καλή θέση εντός περιοχής και μετά από καλό συνδυασμό των «πράσινων».

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ξεδιπλωνόταν ωραία στο γήπεδο και στο 71′ ο Γκάνεα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με τον Καρλίτος να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, με τον Παναθηναϊκό να αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (46’ Λοντίγκιν), Σάντσες (31’ λ. τρ. Βαγιαννίδης, 83′ Κρυπαράκος), Σένκεφελντ (46’ Σάρλια), Πούγγουρας (46’ Σιδεράς), Χουάνκαρ (46’ Γκάνεα), Κουρμπέλης (46’ Καμπετσής), Αλεξανδρόπουλος (46’ Τσέριν), Ηλιάδης(60᾽ Ρούμπεν), Παλάσιος (46’ Κώτσιρας), Σαρδέλης (46’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (46’ Ιωαννίδης).

Γουότφορντ: Μπάχμαν (46’ Οκόγιε), Καμπασέλ, Κάθκαρτ (65’ Πόλοκ), Σάντος (65’ Μόρις), Ενγκακιά (46’ Χούνγκμπο), Γκόσλινγκ (46’ Ντομίνγκος), Καγιέμπε (65’ ΜακΚίρναν), Σέμα (46’ Καμαρά), Ντέλε-Μπασιρού (65’ Μεμπουντέ), Πέντρο (65’ Μπάαχ), Μπάγιο (46’ Καλού).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ