«Ψηλά στη λίστα της Νάπολι ο Σισέ για αντί-Κουλιμπαλί»

«Ψηλά στη λίστα της Νάπολι ο Σισέ για αντί-Κουλιμπαλί»

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί φεύγει από τη Νάπολι για την Τσέλσι και οι παρτενοπέι βλέπουν σύμφωνα με τους Ιταλούς τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Παπέ Αμπού Σισέ.

Η Νάπολι έχει συμφωνήσει για την πώληση του Καλιντού Κουλιμπαλί με την Τσέλσι και έχει βγει στην αγορά για την αντικατάσταση του. Η λίστα του Λουτσιάνο Σπαλέτι περιλαμβάνει αρκετά ονόματα από τη Γηραιά Ήπειρο, όμως ο Ιταλός έχει στην κορυφή των επιλογών του τον Παπέ Αμπού Σισέ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, η Νάπολι θα βάλει στα ταμεία της περίπου 40.000.000 ευρώ για τον Σενεγαλέζο στόπερ εντός των επόμενων ημερών και στοχεύει σε τρεις ποδοσφαιριστές για να πάρουν τη θέση του. Ένας εξ αυτών είναι και ο Σισέ, που μετά τη φοβερή περσινή του σεζόν με τα ερυθρόλευκα έχει «εκτοξεύσει» την αξία του και έχει πέραση στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Εκτός όμως από τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, η Νάπολι όπως αναφέρει το «calcionapoli24.it» κοιτάζει και τις περιπτώσεις των Μιν Γιάε Κιμ και Φραντσέσκου Ατσέρμπι.  Ο Νοτιοκορεάτης στόπερ φέρεται να είναι πρώτη επιλογή των παρτενοπέι, όμως στην κρούση που έγινε στη Φενέρμπαχτσε, η τουρκική ομάδα φέρεται να ζήτησε το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του Νοτιοκορεάτη που ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ.

Οι Ιταλοί λοιπόν τονίζουν ότι μπορεί ο Κιμ να είναι προτεραιότητα, όμως οι διαπραγματεύσεις δεν εκτυλίσσονται καλά για την Νάπολι, που κοιτάζει τον επόμενο στη λίστα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σισέ, μιας και ο Ατσέρμπι θεωρείται μεγάλος για τον Σπαλέτι και δεν σκοπεύει να κινηθεί για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο Σισέ έχει κερδίσει έδαφος και δεν αποκλείεται η Νάπολι να προχωρήσει σε κρούση στον Ολυμπιακό για τον παίκτη, μιας και άπαντες έχουν πολύ καλή άποψη στην ιταλική ομάδα.

Σημειώνεται ωστόσο, πως δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στους ερυθρόλευκους προς το παρόν, αλλά και ότι εκτός από τη Νάπολι υπάρχουν αρκετές ακόμη ομάδες που ενδιαφέρονται τόσο από την Ιταλία, αλλά και από Γερμανία, Γαλλία, αλλά και Premier League, χωρίς όμως να κατονομάζει κάποια εξ αυτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ