ΠΑΟΚ: «Πατάει» Θεσσαλονίκη ο Νάρεϊ, στο προσκήνιο ξανά ο Ρέντε

ΠΑΟΚ: «Πατάει» Θεσσαλονίκη ο Νάρεϊ, στο προσκήνιο ξανά ο Ρέντε

Μέσα στη μέρα αναμένεται η άφιξη του Κάλεντ Νάρεϊ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, που φαίνεται πως εξετάζει ξανά την περίπτωση του Μάρκο Ρέντε.

Η υπόθεση του Κάλεντ Νάρεϊ μπορεί να εξελίχθηκε σε… σήριαλ, αλλά θα έχει happy end όπως φαίνεται τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον ίδιο τον παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Προπονητής Μακάμπι Χάιφα: «Πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Γερμανός άσος σήμερα θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το τριετούς διάρκειας συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι Θεσσαλονικείς «τρέχουν» ώστε να προλάβουν την σχετική προθεσμία της UEFA για να δηλώσουν σήμερα και τον 27χρονο εξτρέμ στην ευρωπαϊκή τους λίστα για τα ματς με την Λέφσκι Σόφιας για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Από ‘κει και πέρα, όπως αναφέρι η «Livesport», οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται πως εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση του Μάρκο Ρέντε. Ο Γερμανός στόπερ πιέζει τη Χέρακλες για να φύγει, δεν έχει παίξει ούτε σε ένα από τα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε η ολλανδική ομάδα και ο ΠΑΟΚ παραμονεύει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ