«Ματιές» στη Ρουμανία η ΑΕΚ: «Ενδιαφέρεται για Μορουτάν και Μαν» (pic)

«Ματιές» στη Ρουμανία η ΑΕΚ: «Ενδιαφέρεται για Μορουτάν και Μαν» (pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Ρουμανία, η ΑΕΚ εξετάζει τους δύο ακραίους επιθετικούς, Ολίμπιου Μορουτάν και Ντένις Μαν.

Τα «δίχτυα» της στο ρουμανικό ποδόσφαιρο φαίνεται πως θέλει να απλώσει η ΑΕΚ. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν στη χώρα με ένα δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ρουμάνικο λογαριασμό «foot roumain» που ασχολείται αποκλειστικά με το ποδόσφαιρο της χώρας, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τους δύο ακραίους επιθετικούς, Ολίμπιου Μορουτάν και Ντένις Μαν.

Διαβάστε επίσης: Πως ο Λιβάι… σόκαρε παίκτες και προπονητές στην ΑΕΚ

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το ρουμάνικο Μέσο, η Ένωση έχει ρωτήσει τόσο τη Γαλατάσαραϊ για την περίπτωση του Μορουτάν, όσο και την Πάρμα για τον Μαν.

Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν και τις δύο περιπτώσεις σοβαρά και έχουν ρωτήσει δανεισμό με οψιόν αγοράς και για τους δύο ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο Μορουτάν την περασμένη σεζόν μέτρησε 40 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ η οποία τον απέκτησε πέρυσι από τη Στεάουα έναντι 4,1 εκατ. ευρώ.

Ο Μαν από την άλλη αγωνίστηκε με την Πάρμα -η οποία δαπάνησε το 2021 13 εκατομμύρια ευρώ- την περασμένη αγωνιστική περίοδο 26 φορές, καταγράφοντας τρία γκολ και δύο ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ