Πως ο Λιβάι… σόκαρε παίκτες και προπονητές στην ΑΕΚ

Πως ο Λιβάι… σόκαρε παίκτες και προπονητές στην ΑΕΚ

Ο Λιβάι Γκαρσία είχε έναν διάλογο με τον γυμναστή της ΑΕΚ και άφησε

Προπονήσεις σε πολύ υψηλούς ρυθμούς ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην Ολλανδία στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ο Ματίας Αλμέιδα και το τιμ του έχουν ανεβάσει πολύ την ένταση από το ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να… στέλνουν τους παίκτες της Ένωσης «νοκ άουτ», όπως φάνηκε και στην τελευταία προπόνηση που έγινε.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η λίστα του Ολυμπιακού για την Ευρώπη – Έμεινε εκτός ο Γκονζάλο Άβιλα

Ο γυμναστής των «κιτρινόμαυρων», Γκίντο Μπονίνι, έχει αναλάβει το δύσκολο αυτό έργο και μάλιστα στη χθεσινή προπόνηση μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τους εξήγησε τον λόγο για τον οποίο τους πιέζει.

«Πρέπει να τρέχουμε σωστά, να προπονούμαστε σωστά και να εκτελούμε το πρόγραμμα σωστά, για να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Σε τρεις εβδομάδες, αν όλα πάνε καλά, θα είμαστε έτοιμοι στο βαθμό που θέλουμε».

Κι όμως, ο Αργεντινός βοηθός του Αλμέιδα έμεινε «κάγκελο» όταν ρώτησε τους παίκτες της ΑΕΚ για τη μεγαλύτερη ταχύτητα που έχουν «πιάσει», εξαιτίας μιας απάντησης του Λιβάι Γκαρσία.

Για την ακρίβεια, περισσότερο άφωνους άφησε τους συμπαίκτες του ο Γκαρσία όταν απάντησε ότι έχει πιάσει 36 χιλιόμετρα την ώρα.

Ο Μπονίνι πάντως έδειξε τις προθέσεις του και απάντησε «θα σε κάνω ακόμη πιο γρήγορο», κάτι που… υποσχέθηκε και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ