ΠΑΟΚ: «Τελειώνει» του Νάρεϊ – Περιμένει τον Νάσμπεργκ

ΠΑΟΚ: «Τελειώνει» του Νάρεϊ – Περιμένει τον Νάσμπεργκ

Μέσα στη μέρα ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να μπαίνει στην τελική ευθεία των μεταγραφικών του κινήσεων.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμούς προκριματικών Europa Conference League, με τους «ασπρόμαυρους» να αντιμετωπίζουν τη Λέφσκι Σόφιας με φόντο το εισιτήριο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στον Δικέφαλο του Βορρά μπορεί να έχουν το μυαλό τους στα ματς με τους Βούλγαρους, όμως αυτό δεν σημαίνει πως παγώνουν τα μεταγραφικά ζητήματα για την ενίσχυση του συλλόγου, με τον Κάλεντ Νάρεϊ να είναι σε πρώτο πλάνο.

Ο Γερμανός βρίσκεται από χθες (15/7) στη Θεσσαλονίκη, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στη μέρα, με τον ΠΑΟΚ να καλύπτει έτσι τη θέση του εξτρέμ, αφού τα βρήκε με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ σε ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, συν κάποια μπόνους.

Παράλληλα, σε περίπου δύο εβδομάδες, ο Ραζβάν Λουσέσκου θα έχει στη διάθεσή του και τον Ιβάν Νάσμπεργκ, καθώς τότε ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της χώρας με τη Βαλερένγκα.

Τέλος, ο Μάρκο Ρέντε παρέμεινε εκ νέου εκτός από άλλο ένα ματς της Χέρακλες, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί αν υπολογίζεται ή όχι από τον προπονητή του. Στον Δικέφαλο του Βορρά πάντως συνεχίζουν να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις για τον Γερμανό στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ