ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 4-0: «Τεσσάρα» πριν τη Λέφσκι Σόφιας

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 4-0: «Τεσσάρα» πριν τη Λέφσκι Σόφιας

Ο ΠΑΟΚ στην πρόβα τζενεράλε για το επίσημο ματς με τη Λέφσκι, νίκησε εύκολα με 4-0 τον Παναιτωλικό και έδειξε πανέτοιμος για την πρόκριση

Με το άνετο 4-0 επιβλήθηκε ο ΠΑΟΚ του Παναιτωλικού, σε φιλικό που έγινε κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων στη Νέα Μεσημβρία.

Στο τελευταίο τεστ πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Λέφσκι Σόφιας (21/7, 20:00 – «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ»), οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν στη νίκη χάρη σε δύο γκολ του Γιώργου Κούτσια (28’, 43’), που είναι «καυτός» στην προετοιμασία κι από ένα των Γιασμίν Κούρτιτς (36’), Στέφαν Σβαμπ (82’πέν.).

Όσον αφορά τα τέρματα που σημείωσαν οι ασπρόμαυροι, οι Κούτσιας και Ντάντας στο 30′ πίεσαν ψηλά, η μπάλα έφτασε στον Κουαλιάτα κι αυτός βρήκε τον Κούτσια μέσα στην περιοχή, με τον νεαρό φορ του Δικεφάλου να εκτελεί για το 1-0. Στο 39′ ο Γιάσμιν Κούρτιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0, για να έρθει και πάλι ο Κούτσιας στο φινάλε του πρώτου μέρους και με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ράφα Σοάρες να κάνει το 3-0.

Στο ημίχρονο ο Λουτσέσκου άλλαξε τα 8/11 των παικτών, δίνοντας παραπάνω χρόνο μόνο στους Ίνγκασον , Κάργα και Κούτσια . Ο ΠΑΟΚ είχε και στο δεύτερο μέρος τον έλεγχο του αγώνα με τον Σβαμπ να είναι ο πρωταγωνιστής. Ο Αυστριακός στο 76′ είχε δοκάρι με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή και στο 82′ ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Λάμπρου για να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Λουτσέσκου:

Κοτάρσκι , Σάστρε , Κάργας , Ίνγκασον , Ράφα , Κούρτιτς , Ντόουγκλας , Ντάντας , Κουαλιάτα , Κωνσταντέλιας , Κούτσιας .

2ο ημίχρονο:

Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Κάργας (60′ Κουλιεράκης), Ίνγκασον (60′ Παναγιώτου), Βιεϊρίνια , Σβαμπ , Τσιγγάρας , Φιλίπε, Ρικάρντο , Λάμπρου , Κούτσιας

Σε ό, τι αφορά τους Αγρινιώτες, ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.

Στεργιάκης, Αποστολάκης, Λάρσον, Αναστασόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Τσιγγάρας, Βαρόνε, Ντίας, Μόρσεϊ, Μπελεβώνης, Καρέλης.

2ο ημίχρονο: Ανέστης, Λιάβας, Μπακαδήμας, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ξενιτίδης, Ντουάρτε, Νικολάου (80′ Σοροβός), Νταγκό, Πέδρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ