«Στην Ελλάδα ο Λουκεμπάκιο;» (vids)

«Στην Ελλάδα ο Λουκεμπάκιο;» (vids)

Τι αναφέρουν στη Γερμανία για τον Ολυμπιακό και τον 24χρονο διεθνή Βέλγο εξτρέμ, Ντόντι Λουκεμπάκιο.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση εξτρέμ, που θα έρθει και θα κάνει τη διαφορά, με τους Γερμανούς να διατηρούν στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο τον Ντόντι Λουκεμπάκιο.

Ο Βέλγος δεξιός εξτρέμ, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, με την Χέρτα μάλιστα να έχει αλλάξει στάση και να δείχνει πλέον θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό.

Διαβάστε επίσης: Ολική ανατροπή σκηνικού με Άμραμπατ στην ΑΕΚ!

Το βράδυ της Κυριακής (17/7) μάλιστα υπήρξε δημοσίευμα στον γερμανικό Τύπο το οποίο είχε ως τίτλο «Ο Λουκεμπάκιο στην Ελλάδα;», ενώ στο κείμενο αναφερόντουσαν τα εξής: «Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πολύ για τον Ντόντι Λουκεμπάκιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται ο παίκτης να προπονηθεί σύντομα με τη νέα του ομάδα. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι γνωστό για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Ντόντι», ανέφερε το γερμανικό «OneFootball».

Ο Λουκεμπάκιο γνωρίζει ότι δύσκολα θα καταφέρει να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει, αφού δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή της Χέρτα και γι’ αυτό πιέζει να πάρει μεταγραφή σε μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο διεθνής άσος θέλει να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και γνωρίζει πολύ καλά ότι για να συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα πρέπει να έχει χρόνο συμμετοχής και να αγωνίζεται σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν εξτρέμ που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αφού διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ενώ είναι ταχύτατος και πολύ αθλητικός. Στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει στο ένας με έναν, ενώ διαθέτει και πολύ καλή σέντρα. Στα συν επίσης το γεγονός ότι πολύ συχνά πατάει περιοχή και σκοράρει. Παίζει κυρίως δεξιά και συγκλίνει, αλλά μπορεί να παίξει και αριστερά, αλλά και περιφερειακά της περιοχής.

Στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει γεμάτες χρονιές, έχοντας «γράψει» ήδη 111 συμμετοχές με τις Χέρτα, Βόλφσμπουργκ (δανεικός) και Φορτούνα Ντίσελντορφ, έχοντας παράλληλα 23 γκολ και 19 ασίστ. Έχει φορέσει παράλληλα τη φανέλα των Άντερλεχτ (Βέλγιο), Τουλούζ (Γαλλία) και Γουότφορντ (Αγγλία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ