«Η Αλ Φαγιά θέλει τον Τικίνιο»

«Η Αλ Φαγιά θέλει τον Τικίνιο»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, η Αλ Φαγιά από τη Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Μετά τις βραζιλιάνικες Ιντερνασιονάλ και Μποταφόγκο, στο κόλπο για την απόκτηση του Τικίνιο φέρεται να έχει μπει πλέον και η Αλ Φαγιά από τη Σαουδική Αραβία.

Μάλιστα, το απόγευμα της Κυριακής (17/7) υπήρξε δημοσίευμα στο εξωτερικό το οποίο ανέφερε ότι η Αλ Φαγιά όχι μόνο έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 31χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, αλλά βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα, η επόμενη μέρα: Ανανεωμένη και… τρομακτική (pics, vids)

Ένα δημοσίευμα που έρχεται λίγες ώρες μετά τα ρεπορτάζ στη «χώρα του καφέ» τα οποία ανέφεραν ότι η Μποταφόγκο ενδιαφέρεται για τον έμπειρο στράικερ, αλλά δύσκολα θα τον αποκτήσει, καθώς δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

«Η Μποταφόγκο ενδιαφέρεται για τον Τικίνιο, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να τον αποκτήσει, καθώς 31χρονος επιθετικός είναι σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό, ενώ το χρηματικό ποσό που απαιτείται για μια τέτοια μεταγραφή είναι αρκετά υψηλό», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι Βραζιλιάνοι στο σημερινό τους δημοσίευμα.

Οποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Τικίνιο θα πρέπει να ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Πέρσι, έπαιξε συνολικά σε 46 ματς με τα χρώματα των Πειραιωτών και είχε 14 γκολ σε 2.376 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ