Σχολή Ρεθύμνου : «Πολεμούν τον Μαρινάκη με διάφορους τρόπους, με τεχνάσματα»

Σχολή Ρεθύμνου : «Πολεμούν τον Μαρινάκη με διάφορους τρόπους, με τεχνάσματα»

Θέση υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη πήρε η σχολή των Πειραιωτών στην πόλη της Κρήτης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «...ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι σαν και εμάς, ένας Λεβέντης Κρητικός, οδηγεί τον Ολυμπιακό στις λεωφόρους της δόξας».

Η Σχολή που διατηρεί ο Ολυμπιακός στο Ρέθυμνο, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στέκεται στο πλευρό του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, κάνοντας αναφορά στον πόλεμο που του γίνεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν υπάρχει ωραιότερο πράμα στον κόσμο να βλέπεις κοπέλια χαμογελαστά και ευτυχισμένα. Με μια μπάλα στα πόδια, με την φανέλα του Ολυμπιακού στο κορμάκι τους. Να κάνουν μαγικά με την μπάλα και να ονειρεύονται να παίξουν στην αρένα του Πειραιά, στο Καραϊσκάκη. Αυτά τα παιδιά και εμείς είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Ολυμπιακοί και που ο Ολυμπιακός, αυτός ο Γίγας, μας έχει «δανείσει» το όνομα τους, μας έχει εμπιστευτεί το μέλλον των παιδιών του Ρεθύμνου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι σαν και εμάς, ένας Λεβέντης Κρητικός, οδηγεί τον Ολυμπιακό στις λεωφόρους της δόξας και φωτίζει το μέλλον μας. Το μέλλον των παιδιών μας.

Αυτός ο άνθρωπος που έκανε το «έγκλημα» να έχει τον Ολυμπιακό, μόνιμο πρωταθλητή, ενοχλεί πολλούς. Όταν είσαι επιτυχημένος έχεις και εχθρούς. Τον πολεμούν με διάφορους τρόπους, με τεχνάσματα, μα βλέπουν ότι αυτός δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς. Αυτό αρμόζει στον Ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

ΥΓ: Πώς να με κάνουν να τον δω, τον ήλιο μ’ άλλα μάτια; Στα ηλιοσκαλοπάτια ,μ’ έμαθε η μάνα μου να ζω. Σχολή Ρεθύμνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ