AEK: Επιμένει για Πλάνιτς, «κοιτάζει» και εξτρέμ

AEK: Επιμένει για Πλάνιτς, «κοιτάζει» και εξτρέμ

Η ΑΕΚ δεν έχει παραιτηθεί από την υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, ενώ παρά την παραμονή του Νορντίν Άμραμπατ υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γίνει προσθήκη εξτρέμ.

Η ΑΕΚ έχει στρέψει όλη της την προσοχή στην απόκτηση στόπερ, με τον στόχο να είναι να ντυθούν στα «κιτρινόμαυρα» δύο κεντρικοί αμυντικοί με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι συζήτησαν Μπαρτζώκας και Βεζένκοφ

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Ένωσης, όμως μετά τα δύο παιχνίδια της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League (20 και 27 Ιουλίου) ενδέχεται να έχουμε εξελίξεις.

Ο Σέρβος στόπερ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους πρωταθλητές Ισραήλ, αλλά η πρόταση επέκτασης που του έκαναν είναι με 500.000 ευρώ ετησίως, την ώρα που ο Δικέφαλος του προσφέρει τριετές με 700.000ν το χρόνο.

Από ‘κει και πέρα, υπάρχει και η απόκτηση εξτρέμ στο κάδρο παρά την διαφαινόμενη παραμονή του Άμραμπατ, που από σήμερα ενσωματώνεται στην προετοιμασία. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ