Ποιός ιδιοκτήτης της Super League αγόρασε τηλεοπτικό σταθμό…

Ποιός ιδιοκτήτης της Super League αγόρασε τηλεοπτικό σταθμό…

Ιδιοκτήτης ομάδας της Super League ήρθε σε συμφωνία και αγοράζει τηλεοπτικό σταθμό...

Νέα σελίδα για το Action 24, καθώς οι εφοπλιστές και ισχυροί άνδρες του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης είναι οι νέοι ιδιοκτήτες του τηλεοπτικού σταθμού.

Οι δυο επιχειρηματίες που έχουν τα ηνία της ομάδας της Αρκαδίας εδώ και αρκετά χρόνια, μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων ήρθαν σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, Διονύση Παναγιωτάκη, για την απόκτησή του.

Ο κ. Παναγιωτάκης που είχε τον πλήρη έλεγχο του σταθμού μεταβίβασε την εταιρεία στους Μπάκο και Καϋμενάκη και πλέον απομένει μόνο το επίσημο της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν μερικές μέρες, υπήρξε ενημέρωση και στους εργαζόμενους για την αλλαγή στα ηνία του σταθμού, ενώ μέχρι τώρα στις σκέψεις τους είναι η διατήρηση της εφημερίδας «Action».

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στη Ναυτεμπορική, που θα ξεκινήσει σαν τηλεοπτικό σταθμός από τον Σεπτέμβριο ουσιαστικά και έχει ξεκινήσει ήδη τα πρόμο βίντεο…

Ταυτόχρονα, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει υπό την ιδιοκτησία του δυο τηλεοπτικούς σταθμούς, το Mega και One Channel. Ακόμη, ο Ιβάν Σαββίδης έχει το Open, αν και οι Μπάκος και Καϋμενάκης ήταν σε συζητήσεις για την εξαγορά του, ενώ και ο Γιάννης Αλαφούζος εδώ και χρόνια είναι ο μεγαλομέτοχος του ΣΚΑΙ.

Αυτό που φαίνεται λοιπόν μετά την αγορά και του Action 24 από τους ισχυρούς άνδρες του Αστέρα Τρίπολης, είναι πως πέντε μεγαλομέτοχοι από τους 14 της Superleague έχουν τηλεοπτικό σταθμό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ