Άρης: Πάει για βασικός με Γκόμελ ο Ζερβίνιο

Άρης: Πάει για βασικός με Γκόμελ ο Ζερβίνιο

Ο Ζερβινιό είναι σε καλή κατάσταση και είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο ως βασικός με τη φανέλα του Άρη στο πρώτο ματς με την Γκόμελ.

O Άρης μπαίνει στη «μάχη» της πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, καθώς αντιμετωπίζει την Γκόμελ. Οι κίτρινοι συνεχίζουν στην προετοιμασία τους, με τον Χερμάν Μπούργος να καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας στη διάθεση του εδώ και λίγες μέρες και τον Ζερβίνιο, που ανακοινώθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη φαίνεται πως έχει καταλήξει στους 9 από τους 11 για το μεθαυριανό ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ από εκεί και πέρα ψάχνει τους δυο, με τον Ζερβίνιο να είναι σε καλή κατάσταση και να διεκδικεί με αρκετές πιθανότητες φανέλα βασικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως σίγουροι είναι ο Κουέστα στο τέρμα, οι Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Πίρσμαν στην άμυνα, ο Ντουκουρέ στο κέντρο και οι Μαντσίνι, Ιτούρμπε και Γκρέι στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, μία θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικούν οι Ντιόπ και Νταμπό, ενώ «παίζει» και μια θέση ανάμεσα σε Ζερβίνιο και Καμάτσο.

Ο Ιβοριανός μπορεί να μετρά μόλις λίγες μέρες στις προπονήσεις όμως είναι σε καλη κατάσταση και ο Άρης θα χρειαστεί τη μεγάλη προσωπικότητα που διαθέτει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που είναι κομβικό για το ευρωπαϊκό μέλλον των κίτρινων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ