Στο κάμπινγκ της Αναβύσσου υπάρχει οδός «ΑΕΚάρα» (vid)

Στο κάμπινγκ της Αναβύσσου υπάρχει οδός «ΑΕΚάρα» (vid)

Ο παραθεριστής στο κάμπινγκ Αναβύσσου φρόντισε να δείξει την αγάπη του για την ΑΕΚ με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Με τις τιμές να έχουν αυξηθεί κατά πολύ σε όλα τα προϊόντα αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητα των πολιτών, ο κόσμος πλέον αναζητεί φθηνότερες λύσεις για τις διακοπές του. Όπως το κάμπινγκ για παράδειγμα.

Διαβάστε επίσης: Οι 10 κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού (pics)

Σε ρεπορτάζ του Alpha λοιπόν για την ακρίβεια, αλλά και τις λύσεις για φθηνότερες διακοπές των πολιτών, η δημοσιογράφος μαζί με έναν κάτοικο ενός κάπμινγκ στην Ανάβυσσο έδειχναν ότι οι σκηνές, αλλά και τα τροχόσπιτα στην περιοχή, έχουν αυξηθεί.

Σε ένα από αυτά τα τροχόσπιτα έτυχε να απολαμβάνει τις διακοπές του ένας φίλος της ΑΕΚ, ο οποίος είχε ονομάσει τον δρόμο εκείνο οδό «ΑΕΚΑΡΑ». Μάλιστα, είχε βάλει μια κιτρινόμαυρη σημαία με τον δικέφαλο κυματίζει έξω από το τροχόσπιτο.

Η σύζυγος του «Ενωσίτη» είπε στην δημοσιογράφο πως ο ίδιος είχε κατέβει στην θάλασσα εκείνη την στιγμή, ενώ ο παρουσιαστής από το στούντιο του Alpha της είπε: «Ο αρχισυντάκτης μας θα ήθελε να μείνουμε στο θέμα, γιατί είδε την οδό ΑΕΚΑΡΑ μου λέει και ξαφνικά έχει αναβιώσει μέσα του ένας ενθουσιασμός για το κάμπινγκ.

Η δημοσιογράφος από την πλευρά της απάντησε: «Με τον αρχισυντάκτη σου έχουμε βρεθεί μαζί και σε γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ