Οριστικό: Συμφώνησε και με Μάνου Γκαρθία ο Άρης

Οριστικό: Συμφώνησε και με Μάνου Γκαρθία ο Άρης

Σε οριστική συμφωνία και με τον Μάνου Γκαρθία έφτασε ο Άρης, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να ολοκληρώνει μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Ο Άρης «τρέχει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό με εντυπωσιακό τρόπο και μετά το «μπαμ» με την απόκτηση του Ζερβίνιο, ήρθε σε οριστική συμφωνία και για τον Μανού Γκαρθία.

Οι Θεσσαλονικείς είναι σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη και απομένει πλέον μόνο το τυπικό της υπόθεσης, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να κάνει ακόμη μια οικονομική υπέρβαση και να κλείνει άλλη μια σπουδαία μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, η μεταγραφή θα φτάσει οριακά τα 3 εκατ. ευρώ, ξεπερνώντας κατά πολύ τα 2 εκατ. ευρώ που είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις του Άρη με την Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ πλέον μένουν τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί ο ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα, μέχρι την Παρασκευή, ο παίκτης να πάρει το αεροπλάνο για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να κλείσει η μεταγραφή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 24χρονος χαφ είχε επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα του Άρη και του διαμήνυσε πως θέλει να έρθει στον Άρη και να δείξει την αξία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ