Στέλνουν στον ΠΑΟΚ αμυντικό της Ρόμα! (vids)

Στέλνουν στον ΠΑΟΚ αμυντικό της Ρόμα! (vids)

Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό – Ποιος είναι ο κεντρικός αμυντικός που στέλνουν στον Δικέφαλο του Βορρά οι Ιταλοί.

Τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό της Ρόμα, Ραούλ Μοριτσέλι (25/7/2002), στέλνουν στον ΠΑΟΚ οι Ιταλοί, με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό μάλιστα να θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του νεαρού σέντερ μπακ στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο δεξιοπόδαρος στόπερ είναι γέννημα θρέμμα της Ρόμα, καθώς προέρχεται από την ακαδημία των Τζιαλορόσι, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με την δεύτερη ομάδα του ιταλικού συλλόγου, έχοντας 26 συμμετοχές και μία ασίστ σε 1.824 λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Στην Premier League συνεργάτης του Κλάτενμπεργκ – Η ΕΠΟ το κρύβει για να πει ότι τον… έδιωξε – Ολόκληρη η επιστολή

Το συμβόλαιο που έχει με την Ρόμα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά δεν βρίσκεται στις επιλογές του Ζοσέ Μουρίνιο για τη νέα αγωνιστική σεζόν και του ζητήθηκε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτός πιθανότατα, όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, θα είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο 20χρονος σέντερ μπακ τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα τονίζουν ότι το πιο πιθανό είναι ο Ραούλ Μοριτσέλι να παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή και όχι ως δανεικός.

Δείτε τα στατιστικά του την περσινή σεζόν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ