«Η Σάο Πάουλο απέρριψε πρόταση της Σάντος για Τορό, έτοιμος για Παναθηναϊκό»

«Η Σάο Πάουλο απέρριψε πρόταση της Σάντος για Τορό, έτοιμος για Παναθηναϊκό»

Οι Βραζιλιάνοι ισχυρίζονται πως η Σάο Πάουλο απέρριψε πρόταση της Σάντος για τον Ζόνας Τορό, ο οποίος «κλείνει» στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτηση του Ζόνας Τορό! Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις ώστε να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, τον οποίο βλέπουν ως επένδυση για το μέλλον, πιθανότατα μετά από μια περίοδο δανεισμού σε άλλη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Κακά μαντάτα για όσους έχουν NOVA και Cosmote TV – Τι αλλάζει για Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ…

Ο 23χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τη Σάο Πάουλο που λήγει στο τέλος του 2022, αλλά θα μείνει ελεύθερος και όπως όλα δείχνουν θα ντυθεί στα πράσινα. Μάλιστα, η βραζιλιάνικη Lance αναφέρει ότι η Σάο Πάουλο απέρριψε κρούση της Σάντος για τον ποδοσφαιριστή, καθώς παρότι ο Τορό δεν υπολογίζεται, δεν δεν θέλει να ενισχύσει μια ανταγωνίστριά της.

Ο Τορό έχει καταγράψει 48 συμμετοχές, μετρώντας 5 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα της Σάο Πάουλο, ενώ έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Ατλέτικο Γκοϊανένσε, σημειώνοντας 15 συμμετοχές με 1 γκολ. Επιπλέον, έχει αγωνιστεί στη Σπορτ Ρεσίφε (13 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ