«Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Τορό» (vid+pics)

«Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Τορό» (vid+pics)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, οι Πράσινοι ετοιμάζουν πρόταση για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Ζόνας Τορό.

Κίνηση για την απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου αριστερού εξτρέμ, Ζόνας Τορό, είναι έτοιμος να κάνει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Λατινική Αμερική.

Το βράδυ της Πέμπτης (21/7) ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Αντρέ Ερνάν έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο «Twitter» ότι οι Πράσινοι  βρίσκονται σε επαφές με τους εκπροσώπους του Ζόνας Τορό και τις επόμενες ώρες θα στείλουν επίσημη πρόταση.

Διαβάστε επίσης: «Μάχη» της ΑΕΚ για Ρούμπεν Βέζο – Νέα πρόταση στη Λεβάντε (Vids)

«Τις επόμενες ώρες εκπρόσωποι του Τορό θα πάρουν προσφορά από τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης, τελειώνει το συμβόλαιό του και προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ο Αντρέ Ερνάν.

Ο Ζόνας Τορό παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και ως δεξί εξτρέμ. Είναι γέννημα – θρέμμα της Σάο Πάολο, ενώ το συμβόλαιο που έχει με τη βραζιλιάνικη ομάδα ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο (31/12/2022).

https://www.youtube.com/watch?v=1nxvI8a8TeQ

Συνολικά έχει 48 συμμετοχές (5 γκολ και 4 ασίστ) με τη Σάο Πάολο, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Σπορτ Ρεσίφε (13 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ) και Γκοϊανένσε (15 συμ. 1 γκολ). Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βραζιλία, ο 23χρονος απέρριψε την πρόταση της Σάο Πάολο για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και έχει τεθεί στο περιθώριο.

Το τελευταίο διάστημα κάνει προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα του βραζιλιάνικου συλλόγου και ψάχνει τρόπο να μείνει ελεύθερος.

Δείτε τα στατιστικά του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ