ΑΕΚ: Συνάντηση Μελισσανίδη – Βίντα – Πέφτουν οι υπογραφές με τον σπουδαίο Κροάτη στόπερ

ΑΕΚ: Συνάντηση Μελισσανίδη – Βίντα – Πέφτουν οι υπογραφές με τον σπουδαίο Κροάτη στόπερ

Ο Κροάτης αμυντικός βρίσκεται στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη – Πέφτουν οι υπογραφές με τον 33χρονο στόπερ.

Ετοιμη να πραγματοποιεί μια σπουδαία μεταγραφή είναι η ΑΕΚ, με την Ενωση να έχει φέρει στην Ελλάδα τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό, Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας.

Ο 33χρονος στόπερ ήρθε στην Αθήνα και μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι δύο άνδρες τα είπαν σε πάρα πολύ καλό κλίμα και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Βίντα στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Το «σύστημα» ΠΑΟΚ σηκώνει ασπίδα στον Λουτσέσκου, αλλά όχι και στον Μπότο…

Οι Κιτρινόμαυροι μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνουν τη συμφωνία με τον Κροάτη σέντερ μπακ, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μεταγραφή του έμπειρου άσου στην ΑΕΚ. Μια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ, που έψαχνε για έναν αμυντικό – ηγέτη ενόψει της νέας σεζόν. Ο Βίντα είναι ακριβώς αυτό που ήθελε ο Αλμέιδα, αφού χωρίς καμία αμφιβολία πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο και ποιοτικό σέντερ μπακ.

Ενας παίκτης, που έχει 98 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Κροατίας, αλλά και 491 ματς στο παλμαρέ του. Την τελευταία τετραετία αγωνιζόταν στην Τουρκία με τα χρώματα της Μπεσίκτας, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 164 συμμετοχές, με 16 γκολ και 1 ασίστ. Πέρσι αγωνίστηκε συνολικά σε 32 αναμετρήσεις και είχε 1 γκολ σε 2.815 λεπτά.

Η Μπεσίκτας του έκανε πρόταση για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και να παραμείνει στην Τουρκία, αλλά ο Ντομαγκόι Βίντα την απέρριψε, καθώς ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Εκτός από την τούρκικη ομάδα, στο παρελθόν ο Κροάτης είχε αγωνιστεί σε Ντινάμο Κιέβου, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Λεβερκούζεν και Όσιγιεκ.

Το μόνο που απομένει πλέον για να ανακοινωθεί και επίσημα ο Βίντα από την ΑΕΚ είναι οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τον 33χρονο αμυντικό να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Κιτρινόμαυρους και να ετοιμάζεται για την πρώτη του φωτογραφία με τα χρώματα της Ενωσης.

Δείτε τα στατιστικά του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ