Το «σύστημα» ΠΑΟΚ σηκώνει ασπίδα στον Λουτσέσκου, αλλά όχι και στον Μπότο…

Το «σύστημα» ΠΑΟΚ σηκώνει ασπίδα στον Λουτσέσκου, αλλά όχι και στον Μπότο…

Ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου βγήκε και είπε «αναλαμβάνω την ευθύνη» τα νεροπίστολα επιμένουν πως δεν φταίει ο Ρουμάνος και ότι το πρόβλημα είναι ο Ζοσέ Μπότο.

Αδιανόητο το κάζο του ΠΑΟΚ στη Σόφια. Και όποιος νομίζει ότι είναι απλό πράγμα να γυρίσει μια ελληνική ομάδα από την κόλαση του 0-2 στα κύπελλα Ευρώπης μάλλον δεν έχει τις απαιτούμενες παραστάσεις στο επίπεδο.

Μισή ήταν η Λέφσκι χθες. Δύο αλλαγές και αυτές στο τέλος έκανε ο προπονητής της που είχε όλους και όλους 16 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Παρά ταύτα τον ΠΑΟΚ τον καθάρισε σαν αυγό. Τώρα που είναι να έρθει ολόκληρη στην Τούμπα πόσο εύκολο είναι να χάσει με τρία γκολ διαφορά;

Διαβάστε επίσης: Τρέλα 3.500.000 € στον Αρη – Συμφώνησε και έρχεται το «μπαμ» του καλοκαιριού

Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά δύσκολο. Ο Δικέφαλος είναι έτοιμος να βιώσει ένα Βατερλό… Ιούλη και σίγουρα οι αναταράξεις θα είναι μεγάλες. Μην ξεχνάμε ότι τον Απρίλη έφτασε ως τους «8» του Conference League και τώρα δεν μπορεί να πάει ούτε μέχρι τον τρίτο προκριματικό.

Είναι τυχαίο όλο αυτό; Όχι. Έφυγαν παίκτες-κεφάλαια για την ομάδα όπως ο Κρέσπο, ο Πασχαλάκης και ο Βαρέλα. Υπάρχει η φασαρία με τον Κούρτιτς που ουσιαστικά μένει (μέχρι να φύγει και αυτός) με το ζόρι. Είναι και οι τραυματισμοί μπόλικοι –Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Λύρατζης, Βιεϊρίνια- και προέκυψε ότι προέκυψε.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον όμως είναι πως οι Θεσσαλονικείς διαχειρίζονται την κατάσταση από χθες το βράδυ. Ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου βγήκε και είπε «αναλαμβάνω την ευθύνη» τα νεροπίστολα επιμένουν πως δεν φταίει ο Ρουμάνος και ότι το πρόβλημα είναι ο Ζοσέ Μπότο.

«Μόνο εγώ είμαι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι μια κατάσταση που είναι περίπλοκη, παρ’ όλα αυτά δεν είναι μια κατάσταση που είναι τελειωμένη. Θα έχουμε ποδοσφαιριστές που θα προπονηθούν περισσότερο αυτή την εβδομάδα, ενδεχομένως τον Μπίσεσβαρ για περισσότερο χρόνο. Ο Τόμας θα είναι πιο έτοιμος, ο Ζίβκοβιτς θα είναι καλά μιας και μετά την Ολλανδία είχε κάποια προβλήματα. Γενικότερα θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε πολύ καλά τις λεπτομέρειες, κάτι που έκανε ο αντίπαλος πολύ καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα του Δικεφάλου, με τα νεροπίστολα όμως να «στοχεύουν» τον Πορτογάλο.

Ο τεχνικός διευθυντής που έχει την ευθύνη του σχεδιασμού (και που έχει αφήσει τον Μάκη και τους άλλους έξω από τις μεταγραφές, λέω εγώ). Είναι χαρακτηριστικό ότι του χρεώθηκε μέχρι και η κακή εμφάνιση του Σάστρε που έφτασε στον Βορρά πριν από έξι μήνες. Θα πληρώσει ο Πορτογάλος το τίμημα του ενδεχόμενου αποκλεισμού; Θα γίνουμε σοφότεροι από το βράδυ της Πέμπτης. Το σίγουρο είναι ότι οι «ασπίδες» γύρω από τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ήδη υψωμένες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ