Πάει για «μπαμ» και στα στόπερ ο Άρης – Τί γίνεται με Μινγκέθα

Πάει για «μπαμ» και στα στόπερ ο Άρης – Τί γίνεται με Μινγκέθα

Ο Άρης μετά τον Μανού Γκαρθία φαίνεται πως φουλάρει για νέα μεγάλη κίνηση αυτή τη φορά στο κέντρο της άμυνας.

Ο Άρης είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού, καθώς έχει προχωρήσει σε μερικές σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, που τον ανεβάζουν επίπεδο.

Τελευταία χρονικά δεν είναι άλλη από τον Μανού Γκαρθία, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τους κίτρινους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Παρόλα αυτά στον Άρη δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν στον Ισπανό πρώην παίκτη της Σπόρτινγκ Χιχόν, αφού έχουν βγει στην αγορά και για κεντρικό αμυντικό και μάλιστα από το πάνω ράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να φέρει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έναν στόπερ με βιογραφικό και και ισάξιων (και καλύτερων ίσως) χαρακτηριστικών των Φαμπιάνο-Μπράμπετς. Των δυο στόπερ του Άρη που είναι αναντικατάστατοι από πέρσι και αποτελούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα στη Superleague.

Ο Άρης «δουλεύει» 1-2 πολύ δυνατές περιπτώσεις, ενώ έχει στην κορυφή της λίστας του έναν αμυντικό με πολλές παραστάσεις στην Ευρώπη και με ομάδες μάλιστα που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχει ήδη γίνει η πρώτη κρούση, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να προκύψει ακόμα και συμφωνία.

Από εκεί και πέρα ο Άρης είχε συνδεθεί και με την απόκτηση του Όσκαρ Μινγκέθα, όπως και η ΑΕΚ, όμως η περίπτωση αυτή μοιάζει να απομακρύνεται για τους Θεσσαλονικείς, αφού είναι μια πανάκριβη υπόθεση με έναν παίκτη που αρέσει σε πολλούς συλλόγους του εξωτερικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ