ΑΕΚ: Ξεκίνησαν οι εργασίες για τα μάτριξ στην «Opap Arena»

ΑΕΚ: Ξεκίνησαν οι εργασίες για τα μάτριξ στην «Opap Arena»

Την έναρξη των εργασιών για την τοποθέτηση δύο φωτεινών πινάκων, στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ανακοίνωσε η LG.

Οι λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Στην τελική ευθεία βρίσκονται και τα τεχνολογικά ζητήματα, καθώς πέρα απ’ όλα τα υπόλοιπα, ξεκίνησε την Τρίτη (26/7) η τοποθέτηση των μάτριξ.

Τη σχετική ανακοίνωση για τα δυο scoreboards 72 τ.μ. το καθένα που θα βρίσκονται στα πέταλα έκανε η LG, αναφέροντας συγκεκριμένα:

«Η LG Electronics (LG) ως αποκλειστικός Technology Partner του νέου γηπέδου της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών για την τοποθέτηση των δύο νέων scoreboards του γηπέδου, ώστε με τη νέα αγωνιστική περίοδο, να παρέχει στους φιλάθλους και επισκέπτες του γηπέδου, μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα εμπειρία παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αγώνων.

Διαβάστε επίσης: Το ανακοίνωσε ο Ιτούδης: Με… Antetokounbros, Ολυμπιακό και Ντόρσεϊ η προεπιλογή της Εθνικής

Η εταιρεία θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων ψηφιακής απεικόνισης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις απαιτήσεις του υπερσύγχρονου γηπέδου και των θεατών.

Αναλυτικά η LG τοποθέτησε στα πέταλα του γηπέδου, δύο LED Scoreboards με επιφάνεια 72 τετραγωνικών μέτρων το καθένα, που θα αναδεικνύουν πληροφορίες για τον αγώνα, θα εμψυχώνουν τους θεατές και θα προβάλουν διαφημιστικό υλικό των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, της OPAP ARENA αλλά και οποιουδήποτε άλλου μισθωτή της εγκατάστασης, απογειώνοντας την εμπειρία όσων θα βρίσκονται εντός του γηπέδου.

Χάρη στην εξαιρετική φωτεινότητα των 7.500 nits που διαθέτουν, απογειώνουν την εικόνα, ενώ προσφέρουν υψηλής ποιότητας ορατότητα σε κάθε καιρική συνθήκη ανεξάρτητα εάν είναι ημέρα ή νύχτα.

Επιπρόσθετα, στο άνω διάζωμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα δεσπόζει η τεράστια περιμετρική οθόνη LED Ribbon με επιφάνεια 348 τετραγωνικών μέτρων που θα διατρέχει την πρόσοψη του διαζώματος. Η οθόνη θα παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία του αγώνα, διαφημιστικά μηνύματα, προωθητικές ενέργειες και μηνύματα εμψύχωσης των θεατών.

Η προηγμένη τεχνολογία της LG δίνει το παρών και στην κεντρική είσοδο του γηπέδου, την οποία θα πλαισιώσουν δύο ειδικά σχεδιασμένες LED οθόνες με επιφάνεια 42 τ.μ. η καθεμία. Οι οθόνες, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες και πιστοποιημένες για χρήση σε εξωτερικό χώρο, θα χρησιμοποιηθούν κυρίως για την εμφάνιση μηνυμάτων των χορηγών των ομάδων, καθώς και την προβολή διαφημίσεων και προωθητικών ενεργειών.

Όπως και τα ειδικά σχεδιασμένα LED Scoreboards διαθέτουν εξαιρετική φωτεινότητα εικόνας 7.500 nits, απογειώνοντας κάθε προβολή.
Επιπλέον, θα παρέχεται η δυνατότητα απεικόνισης περιεχομένου σε όλα τα σημεία του γηπέδου, μέσα από τις εξαιρετικής ποιότητας οθόνες υπολογιστών και τις τηλεοράσεις LG, καθώς και τις οθόνες ψηφιακής σήμανσης της εταιρείας.

Οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης [της LG] θα προσφέρουν πληροφορίες κατεύθυνσης προς κοινόχρηστους χώρους, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ