Βρήκε αντι-Σκάρπα η Παλμέιρας – 5.000.000 € για μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού

Βρήκε αντι-Σκάρπα η Παλμέιρας – 5.000.000 € για μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού

Η Παλμέιρας φαίνεται πως έχει βρει τον αντιακαταστάτη του Γκουστάβο Σκάρπα, που ακούγεται έντονα και για τον Ολυμπιακό και δίνει 5 εκατ. ευρώ για μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει σε πρώτο πλάνο την αποψινή ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκη, μετά την ισοπαλία στο Ισραήλ (1-1), όμως οι Ερυθρόλευκοι παράλληλα «δουλεύουν» τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Και πρώτος στόχος των ανθρώπων των πρωταθλητών Ελλάδος είναι η απόκτηση εξτρέμ, κάτι που θα γίνει μετά την αναμέτρηση με τη Χάιφα. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και εξετάζεται σοβαρά είναι αυτό του Μπρούνο Ταμπάτα που αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ωστόσο, η περίπτωση του 25χρονου εξτρέμ μόνο εύκολη δεν φαίνεται να είναι, καθώς πέρα από το γεγονός ότι οι Πορτογάλοι δεν πέφτει κάτω από τα 5.000.000 ευρώ, υπάρχει δυνατός ανταγωνισμός, με την Παλμέιρας να είναι κι αυτή γερά στο κόλπο της απόκτησης του Βραζιλιάνου άσου.

Τα ρεπορτάζ από τη Βραζιλία εδώ και καιρό αναφέρουν ότι η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση μεσοεπιθετικού για τις δυο πτέρυγες, μιας και ο Γκουστάβο Σκάρπα, που ακούγεται έντονα και για τον Ολυμπιακό δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του και θα αποχωρήσει τον ερχόμενο Γενάρη.

Όμως ο έγκυρος δημοσιογράφος, Πέδρο Σεπουλβέδα, πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα, καθώς με ανάρτηση του στο twitter έκανε γνωστό πως η Παλμέιρας κατέθεσε πρόταση 5 εκατ. ευρώ (3+2 με επίτευξη στόχων) στη Σπόρτινγκ για τον Ταμπάτα, του οποίου του προσφέρει 4ετές συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 25χρονος ποδοσφαιριστής την περσινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές και πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ, ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας Κ23, όπου έχει 7 συμμετοχές και 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ