«Βόμβα» στον Παναθηναϊκό – Ρώτησε για πρώην wonderkid της Μπαρτσελόνα (Vids)

«Βόμβα» στον Παναθηναϊκό – Ρώτησε για πρώην wonderkid της Μπαρτσελόνα (Vids)

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε πληροφορίες για τον Σάντρο Ραμίρες, προϊόν της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα.

Αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, την επόμενη Πέμπτη (4/8) στην Τσεχία, μετράνε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Όσο περνάει ωστόσο ο χρόνος, τόσο περισσότερο πιέζεται ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθώς τα κενά στο ρόστερ των «πράσινων» και κυρίως η αδυναμία στο σκοράρισμα, φάνηκαν και στα τελευταία φιλικά παιχνίδια που έδωσε το «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Και τώρα, ο παρτενέρ του Βίντα…

Ο Σέρβος τεχνικός προσπαθεί να βρει τον «εκλεκτό» που θα «κλείσει» την τρύπα μπροστά και θα δώσει στην ομάδα τα γκολ που χρειάζεται. Και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «to10.gr», ο Παναθηναϊκός ρώτησε για έναν ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Σάντρο Ραμίρες. Ο Ισπανός επιθετικός που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Χετάφε (30 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ) ως δανεικός από την Ουέσκα, φέρεται να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει «κυκλώσει» ο Γιοβάνοβιτς.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει… μεγαλώσει στα «φυτώρια» της Μπαρτσελόνα και στη φημισμένη Μασία. Ένας επιθετικός ο οποίος έχει αγωνιστεί και σε ομάδες όπως η Σεβίλλη και η Έβερτον.

Μάλιστα, ήταν και μέλος της Εθνικής Ισπανίας U21 η οποία έφτασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2017.

Με την Μπαρτσελόνα μάλιστα ο Ραμίρες έχει κατακτήσει στο παρελθόν δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, ένα Champions League, ένα Super Cup και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, μετρώντας συνολικά 32 συμμετοχές με 7 γκολ και 2 ασίστ με την πρώτη ομάδα.

Ο Ραμίρες είναι ένας «κλασικός» Ισπανός επιθετικός. Σωστές τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο, με γρήγορες εναλλαγές και πολύ ικανός στο 1v1, χωρίς ωστόσο να διαθέτει τρομερή ταχύτητα.

Συνολικά στην καριέρα του έχει σκοράρει 52 φορές σε 259 παιχνίδια στα οποία έχει δώσει το «παρών». Είναι μια αρκετά δύσκολη περίπτωση, ωστόσο στον Παναθηναϊκό εξετάζουν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς ο ίδιος ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από την Ουέσκα η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ