ΑΕΚ: Και τώρα, ο παρτενέρ του Βίντα…

ΑΕΚ: Και τώρα, ο παρτενέρ του Βίντα…

Η ΑΕΚ έκανε το «μπαμ» με την απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα και τώρα ψάχνει στην αγορά να βρει τον παρτενέρ του «υπουργού αμύνης».

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και οριστικά πλέον ο Ντομαγκόι Βίντα! Ο Κροάτης στόπερ απάντησε θετικά στην πρόταση της Ένωσης, με το… σήριαλ της μεταγραφής του να έχει «happy end» για τους «κιτρινόμαυρους».

Την Πέμπτη (28/7) ο 33χρονος άσος αναμένεται να «πατήσει» στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να επισημοποιηθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Ομιλία Σαββίδη πριν τη Λέφσκι

Και από τη στιγμή που… πυροδοτήθηκε η «βόμβα» με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, έγινε το πρώτο -και σημαντικό- βήμα που αφορά την ενίσχυση των μετόπισθεν του Δικεφάλου. Ωστόσο, δεν τελειώνει εδώ η δουλειά για τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Αυτό γιατί με την έλευση του Βίντα, στόχος αποτελεί και η εύρεση του παρτενέρ του. Πρόοδος υπάρχει και σε αυτό το κομμάτι, αφού παράλληλα με την υπόθεση του Κροάτη «έτρεχε» και αυτή του παρτενέρ του, όμως το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Πλάνιτς, Μινγκέθα και άλλα δύο δυνατά ονόματα!

Λίστα υπάρχει. Και μάλιστα αποτελείται από αρκετά ονόματα, ενώ υπάρχουν και προχωρημένες επαφές με ορισμένα από αυτά. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά…

Αρχικά, η υπόθεση Πλάνιτς. Εκεί που παρουσιαζόταν ως τελειωμένη μεταγραφή από τους Ισραηλινούς, το σενάριο να παραμείνει παίκτης της Μακάμπι Χάιφα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως όσο ο Σέρβος στόπερ δεν υπογράφει επέκταση του συμβολαίου του, που φτάνει στο τέλος του το 2023, η υπόθεση για τον Δικέφαλο θα παραμένει ανοιχτή.

Εξάλλου το γεγονός πως η ομάδα του Ισραήλ δεν μπορεί καν να πλησιάσει τις 700.000 ευρώ που του προσφέρει τον χρόνο η Ένωση για 3ετές συμβόλαιο, ίσως παίξει τον ρόλο του. Πιθανότατα τον ρόλο του θα παίξει και το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα με της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό.

Πέρα από τον Πλάνιτς όμως, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν απλώσει τα δίχτυα τους και αλλού. Στην Ισπανία για παράδειγμα και πιο συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη για λογαριασμό του νεαρού άσου των «μπλαουγκράνα», Όσκαρ Μινγκέθα.

Ο 23χρονος αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τσάβι για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σε έναν χρόνο μένει ελεύθερος, καθώς λήγει το συμβόλαιο του, όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως η υπόθεση είναι απλή για την ΑΕΚ. Η Μπαρτσελόνα αξιώνει 5 εκατ. ευρώ για την πώλησή του, στο κόλπο βρίσκεται και η Θέλτα και μάλιστα σε προχωρημένο επίπεδο, ενώ δημοσιέυματα τις τελευταίες μέρες τον θέλουν να οδεύει προς τη νεοφώτιστη στην Serie A, Μόντσα.

Τέλος, αναφέρεται ότι υπάρχουν και άλλες δύο δυνατές περιπτώσεις στα… ραντάρ των «κιτρινόμαυρων». Το ονόματα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, όμως γίνεται λόγος για ποδοσφαιριστές με… πλούσιο βιιογραφικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ