Τι είπε ο Λουκεμπάκιο για τον Ολυμπιακό

Τι είπε ο Λουκεμπάκιο για τον Ολυμπιακό

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Συνέντευξη στη Bild παραχώρησε ο Ντόντι Λουκεμπάκιο, με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό να αναφέρεται μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι Ερυθρόλευκοι για την απόκτησή.

«Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός με θέλει», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής εξτρέμ, ο οποίος επισήμανε ότι υπάρχει ενδιαφέρον επίσης από βέλγικες, ισπανικές και ιταλικές ομάδες, αλλά θέλει να παραμείνει στη Χέρτα.

Διαβάστε επίσης: Ετσι θα προκριθεί ο Ολυμπιακός – Τα πράγματα είναι απλά…

«Υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον από Βέλγιο, Ισπανία και Ιταλία. Όμως η προσοχή μου είναι 100% στη Χέρτα. Νιώθω πολύ άνετα με το νέο προπονητή και τον Φρέντι Μπόμπιτς. Φυσικά και θέλω να μείνω. Η Χέρτα είναι τώρα το σπίτι μου. Έχουμε καταπληκτικούς φιλάθλους και ένα πολύ όμορφο. Κουβαλάω μέσα μου πολύ καλές αναμνήσεις και θέλω να τις ζήσω ξανά. Και ο προπονητής θέλει να μείνω», πρόσθεσε ο 24χρονος άσος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λουκεμπάκιο έχει συμβόλαιο με τη Χέρτα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ πέρσι πραγματοποίησε συνολικά 29 συμμετοχές, με απολογισμό 2 γκολ και 3 ασίστ. Στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει γεμάτες χρονιές, έχοντας «γράψει» 111 συμμετοχές με τις Χέρτα, Βόλφσμπουργκ (δανεικός) και Φορτούνα Ντίσελντορφ, με 23 γκολ και 19 ασίστ. Έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Άντερλεχτ (Βέλγιο), Τουλούζ (Γαλλία) και Γουότφορντ (Αγγλία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ