Πάει και για Βέρμπιτς ο Παναθηναϊκός (Vids)

Πάει και για Βέρμπιτς ο Παναθηναϊκός (Vids)

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Σπόραρ φαίνεται πως είναι έτοιμος να προχωρήσει σε ακόμη μια σημαντική προσθήκη, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Σλοβενία.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντράζ Σπόραρ, όμως φαίνεται πως δεν σταματάει εδώ. Οι πράσινοι ψάχνουν στην αγορά για να κλείσουν κι άλλον ποδοσφαιριστή και μάλιστα άμεσα, αφού φαίνεται πως είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Μπένζαμιν Βέρμπιτς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Σλοβενία, οι κυπελλούχοι Ελλάδος προσπαθούν να φέρουν στην Ελλάδα και τον διεθνή Σλοβένο εξτρέμ της Ντιναμό Κιέβου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο 28χρόνος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος στα τέλη Δεκεμβρίου ενώ μπορεί να κάνει χρήση του «παραθύρου» της FIFA και να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι» ως ελεύθερος για το επόμενο εξάμηνο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν θα έλεγε «όχι» στην προοπτική του Παναθηναϊκού, ενώ αν κλείσει το deal τότε θα βρει στο τριφύλλι τους δυο καλούς του φίλους, Σπόραρ και Τσέριν. Παρόλα αυτά η περίπτωση του παραμένει δύσκολη και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να τον κάνει δικό του.

Όσον αφορά την καριέρα του, ο Βέρμπιτς ξεκινησε στις ακαδημίες της Τσέλιε, με την οποία μέτρησε 126 συμμετοχές, με 36 γκολ και 23 ασίστ και το καλοκαίρι του 2015, έφυγε για την Κοπεγχάγη, έναντι 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Στις δύο σεζόν που έπαιξε στη Δανία ο Βέρμπιτς πανηγύρισε δύο «νταμπλ» και είχε 99 συμμετοχές, 22 γκολ και 15 ασίστ. Η Ντιναμό Κιέβου επένδυσε 4 εκατομμύρια ευρώ, έκανε δικό της τον τότε 24χρονο εξτρέμ και του προσέφερε συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2022.

Με τους Ουκρανούς πανηγύρισε δύο κύπελλα Ουκρανίας (2019-20, 20-21), δύο Super Cup (2018-19, 19-20) και το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21, ενώ είχε 119 συμμετοχές, 37 γκολ, 12 ασίστ μέχρι τη διακοπή λόγω της εισβολής των Ρώσων. Τέλος, είναι διεθνής με τη Σλοβενία από το 2015 και μετράει 43 συμμετοχές με πέντε γκολ και δυο ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ