«Μπαμ» 3.000.000 € ο Παναθηναϊκός – Αγόρασε τον Σποράρ από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (vids)

«Μπαμ» 3.000.000 € ο Παναθηναϊκός – Αγόρασε τον Σποράρ από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (vids)

Ο Αντράζ Σποράρ υπογράφει 4ετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του.

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε επιθετικό. Και τον βρήκε. Οπως αποκαλύπτει η σλοβενική ιστοσελίδα EKIPA, οι Πράσινοι έφτασαν σε πλήρη συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για την απόκτηση του διεθνούς Σλοβένου επιθετικού, Αντραζ Σποράρ, ο οποίος έρχεται άμεσα στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων και να υπογράψει στο Τριφύλλι.

Οπως αποκαλύπτουν οι Σλοβένοι, ο Σποράρ έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό και έρχεται στην Ελλαδα για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων με τους Πράσινους.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη-σοκ για Βίντα: Κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις!

Μάλιστα, γίνεται εκτενής αναφορά στο γεγονός ότι πλεον οι Πράσινοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος, κατέκτησαν το Κύπελλο, επέστρεψαν στην Ευρώπη και ετοιμάζονται να πάρουν διεκδικήσουν όσα περισσότερα πράγματα μπορούν στο πρωτάθλημα.

Ο Σποράρ, ο οποίος εκπροσωπείται από τον ίδιο ατζέντη με τον Ανταμ Γκνέζντα Τσερίν, τον επίσης διεθνή Σλοβένο μέσο, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Κυπελλούχουν πριν από λίγες εβδομάδες, αναμένεται να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή του Παναθηναϊκού τα τελευταία σχεδόν δέκα χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό που φτάνει τα 3.000.000 €, συν ποσοστό πώλησης του 28χρονου Σλοβένου φορ.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο βασικός επιθετικός της Εθνικής Σλοβενίας, με το συμβόλαιο που θα υπογράψει, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ξεπερνώντας το 1.000.000 € σε ετήσιες απολαβές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ