Sun: «Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Γκούναρσον» (vids)

Sun: «Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Γκούναρσον» (vids)

Η βρετανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι δύο ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον αρχηγό της εθνικής Ισλανδίας, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της Μπεσίκτας, αλλά και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Την περίπτωση του αρχηγού της εθνικής Ισλανδίας, Αρον Γκούναρσον, εξετάζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, η βρετανική «Sun», την Δευτέρα του Πάσχα έγραψε ότι ο μέσος της Κάρντιφ, ενδιαφέρει την Μπεσίκτας, ωστόσο, εκτός από τους Τούρκους, στο κόλπο για την απόκτησή του βρίσκονται επίσης αρκετοί σύλλογοι, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ. «Οι Τούρκοι έχουν ανταγωνισμό, καθώς η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την Κροατία και σύλλογοι από το MLS έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη», αναφέρει μεταξύ άλλων το εν λόγω δημοσίευμα.

Το συμβόλαιο του Γκούναρσον με την Κάρντιφ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Ισλανδό να ψάχνει ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 28χρονος μέσος αγωνίζεται στην Κάρντιφ από το 2011, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από την Κόβεντρι (2008-2011), αλλά και από την Αλκμααρ (2006-2008). Από το 2008 αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής Ισλανδίας, έχοντας καταγράψει 77 συμμετοχές και 2 γκολ. Ο Γκούναρσον αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος, ενώ στην καριέρα του έχει παίξει και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=hoUCU-9-7Y8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ