«Η Φλαμένγκο είπε όχι σε Παναθηναϊκό για Βιτίνιο»

«Η Φλαμένγκο είπε όχι σε Παναθηναϊκό για Βιτίνιο»

Η Φλαμένγκο φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Βιτίνιο. Στρέφεται σε άλλες λύσεις το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Αντράζ Σπόραρ κινείται και για μεσοεπιθετικό, με τον παίκτη που ξεχώρισαν οι πράσινοι να είναι ο Βιτίνιο, όπως διαβάσατε μέσα από to10.gr.

Το τριφύλλι ήταν σε επαφές με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του, όπως ανέφεραν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, όμως η απάντηση της «Φλα» ήταν αρνητική.

Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα από τη χώρα του καφέ, ο Βιτίνιο έχει αποδεχθεί την πρόταση του τριφυλλιού και θέλει πάρα πολύ να φορέσει τα πράσινα, όμως η Φλαμένγκο κρίνει ότι μπορεί να έχει, μια καλύτερη πρόταση για την παραχώρηση του παίκτη και για αυτό τον λόγο είπε «όχι» στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, στη Φλαμένγκο θεωρούν ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος θέλει να μεταγραφεί στην Ελλάδα και να παίξει με την πράσινη φανέλα. Η υπόθεση αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμη, ειδικά από τη στιγμή που η Φλαμένγκο δεν «καίγεται» να τον πουλήσει και δεν έχει θέμα να τον κρατήσει μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του τον ερχόμενο Γενάρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πράσινοι προσφέρουν στη Φλαμένγκο ένα ποσοστό μεταπώλησης, με την βραζιλιάνικη ομάδα να αφήνει ελεύθερο τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ