Γερό «μπάσιμο» Παναθηναϊκού για Βιτίνιο (vids)

Γερό «μπάσιμο» Παναθηναϊκού για Βιτίνιο (vids)

«Καψούρα» του Αλαφούζου ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός - Τα έχει βρει με τον 28χρονο ο Παναθηναϊκός, συνεχίζονται οι επαφές με την Φλαμένγκο.

Μετά τον Αντράζ Σπόραρ, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, με τους Πράσινους να ενισχύονται σημαντικά με τις προσθήκες των δύο Σλοβένων.

Το Τριφύλλι κάλυψε το κενό που υπήρχε στην κορυφή της επίθεσης με την απόκτηση του Σπόραρ, αλλά και το αντίστοιχο στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής με τη μεταγραφή του Βέρμπιτς. Δύο ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Δύο εξαιρετικές κινήσεις, που αναβαθμίζουν το ρόστερ των Κυπελλούχων.

Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, δεν μένει στις προσθήκες των Σπόραρ και Βέρμπιτς, αλλά είναι έτοιμος να παίξει τα… ρέστα του για την απόκτηση του Βιτίνιο. Ενας ποδοσφαιριστής που θέλει σαν «τρελός» ο Γιάννης Αλαφούζος και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να φέρει στην Ελλάδα τον 28χρονο Βραζιλιάνο αριστερό εξτρέμ.

Ο Βιτίνιο είναι προσωπική επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου, με τους Πράσινους μάλιστα να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Λατινοαμερικάνο άσο και προσπαθούν πλέον να βρουν τη «χρυσή τομή» με την Φλαμένγκο. Οι δύο σύλλογοι είναι σε διαπραγματεύσεις, αλλά ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, καθώς οι απαιτήσεις της βραζιλιάνικης ομάδας κρίνονται πολύ υψηλές για έναν ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος σε έξι μήνες.

Το συμβόλαιο του Βιτίνιο με την Φλαμένγκο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο (31/12) και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Γύπες. Ο Βραζιλιάνος έχει αποδεχθεί την πρόταση του Τριφυλλιού και θέλει πάρα πολύ να φορέσει τα χρώματα του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο μάλιστα να πιέζει τη διοίκηση της Φλαμένγκο να πει το πολυπόθητο «ναι» και να ανοίξει τον δρόμο για τη μεταγραφή του στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν ταχύτατο παίκτη, εξαιρετικό στο ένας με έναν που μπορεί να σκοράρει να πασάρει και να ντριμπλάρει. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι παρότι χρησιμοποιείται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αλλά σε ειδικές περιπτώσεις ακόμα και ως σέντερ φορ, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον εκάστοτε προπονητή.

Το στυλ παιχνιδιού του Βιτίνιο αρέσει πάρα πολύ στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να κάνουν τα πάντα για να αποκτηθεί είτε το φετινό καλοκαίρι είτε τον ερχόμενο Ιανουάριο, όταν θα ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την Φλαμένγκο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η βραζιλιάνικη ομάδα το 2018 έδωσε 10 εκατ. ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να αποκτήσει τον Βιτίνιο, με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό να έχει 24 γκολ και 30 ασίστ σε 176 επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα της Φλαμένγκο. Συνολικά στην καριέρα του έχει 345 συμμετοχές, με 67 γκολ και 56 ασίστ, ενώ η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ (σ.σ είχε φτάσει τα 8 εκατ. € το 2019).

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ