Ποιος είναι ο μάνατζερ που «αλλάζει» τον Παναθηναϊκό (vids)

Ποιος είναι ο μάνατζερ που «αλλάζει» τον Παναθηναϊκό (vids)

Ο Παναθηναϊκός πήρε τρεις Σλοβένους, πίσω από τους οποίους βρίσκεται ο ίδιος μάνατζερ...

Ο Παναθηναϊκός μετά τους Τσέριν και Σπόραρ, παίρνει και τον Σλοβένο διεθνή εξτρέμ Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Εκτός από την ομοιότητα στην εθνικότητα των τριών τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του Τριφυλλιού, οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν έναν ακόμα κοινό παρονομαστή. Αυτόν του μάνατζερ.

Το όνομά του είναι Αμίρ Ρούζνιτς και είναι ο άνθρωπος, ο οποίος βοήθησε τους Πράσινους με αυτά τα deals να κλείσουν βασικές τρύπες που υπήρχαν στο ρόστερ τους, με κυριότερη αυτή του επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: «Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός – Λεβάντε για τον Ένις Μπάρντι» (vid)

Το προφίλ του Ρούζνιτς!

Ο Αμίρ Ρούζνιτς είναι 50 ετών και έχει ποδοσφαιρικό παρελθόν αφού αγωνιζόταν στο Σλοβένικο πρωτάθλημα με τις φανέλες των Κόπερ, Πρίμογιε, Μάριμπορ και Ίζολα. Έχει αγωνιστεί και στην Serie A με την φανέλα της Πεσκάρα τις χρονιές από το 1997 έως το 2000. Ταυτόχρονα είχε και μια συμμετοχή με την εθνική ομάδα της χώρας του το 1992. Το 2005 αποσύρθηκε από τους αγωνιστικούς χώρους όμως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι τεράστια και έτσι έγινε μάνατζερ παικτών. Πλέον στην λίστα του έχει σχεδόν όλους τους διεθνείς παίκτες της εθνικής Σλοβενίας και έχει εμπλακεί σε μεγάλες μετακινήσεις, όπως αυτή του Σπόραρ από την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Σπόρτινγκ έναντι 6 εκατ. ευρώ.

Δεν είναι άγνωστος στους Έλληνες 

Όμως ο Σλοβένος μάνατζερ δεν είναι η πρώτη φορά που που κάνει μεταγραφή στην Ελλάδα. Πέρυσι είναι ο άνθρωπος που έφερε τον καλύτερο παίκτη της περσινής χρονιάς του ΠΑΟΚ, Γιασμίν Κούρτιτς. Ο μέσος του ΠΑΟΚ μιλάει συνέχεια με τα καλύτερα λόγια για τον εκπρόσωπό του αφού αυτός τον βοήθησε να περάσει τα σλοβένικα σύνορα το 2011 για χάρη της ιταλικής Παλέρμο.

Πλέον αλλάζει τον Παναθηναϊκό!

Σήμερα μετά την συμφωνία για τον Βέρμπιτς, ο Παναθηναϊκός έχει στην κατοχή του, μαζί τον Σπόραρ, τους δύο πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του Ρούζνιτς, ενώ ο Τσέριν θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Σλοβένικου ποδοσφαίρου μαζί με τον φορ της Χάιντουκ Σπλίτ, Γιαν Μλακάρ.

Με αυτούς τους τρείς παίκτες ο Παναθηναϊκός αλλάζει επίπεδο και φουλάρει για την Σλάβια Πράγας, αλλά και για την εκκίνηση του πρωταθλήματος, έχοντας προσθέσει στη μηχανή του τρία πολύ σημαντικά γρανάζια.



Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ