Παναθηναϊκός: «Πρώτη» του Σπόραρ»

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» του Σπόραρ»

Πρώτη προπόνηση σήμερα (31/7) για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Άντραζ Σπόραρ. Εκτός ξανά οι Ιωαννίδης, Παλάσιος, Αϊτόρ και Χουάνκαρ.

Την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί έκανε σήμερα (31/7) ο Άντραζ Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και μπήκε κανονικά σε ρυθμούς ενσωμάτωσης.

Ταυτόχρονα εκτός παρέμειναν ξανά λόγω ίωσης οι οι Ιωαννίδης, Παλάσιος, Αϊτόρ και Χουάνκαρ και θεραπεία έκανε το έτερο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Διαβάστε επίσης: Ήττα πριν τον Παναθηναϊκό για την Σλάβια Πράγας

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς της νέας σεζόν με τη Σλάβια Πράγας για το Europa Conference League συνεχίστηκε στο Γ. Καλαφάτης την Κυριακή (31/7). Οι Πράσινοι άρχισαν με προθέρμανση και συνέχισαν με rondo, παιχνίδι κατοχής και διπλό. Απόντες ήταν οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ και Ιωαννίδης.

Την πρώτη του παρουσία στο προπονητικό κέντρο της ομάδας πραγματοποίησε ο Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Ο Σλοβένος στράικερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προκειμένου στη συνέχεια να ενσωματωθεί με την ομάδα. Θεραπεία έκανε ο Βέρμπιτς.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ